שאלה

לי@

New member
שאלה

אני סובלת מ-OCD קשה. בלילות לעתים כשאני במיטה אני שומעת קולות מבפנים המשמיעים משפטים שונים ומעין רעש פנימי. האם מישהו כאן מכיר את זה? האם זה אופייני ל-OCD? עלי לציין שהקולות נשמעים אבל מתוכי והם אינם נתפשים כמגיעים מבחוץ. תודה.

לי היקרה ../images/Emo20.gif

קודם כל ברוכה הבאה לפורום שלנו.בוודאי שכאן יודעים מה זה מפני שזה פורום של OCD בלבד,על השאלה שלך אני לא יכולה לענות כי אני סובלת מסינדרום טוראט שזה כולל בתוכו "טקסים" לכן אני כאן וגם בגלל החברים כאן שהם ממש כמו מישפחה אחת גדולה.אני מאמינה שאםתיעזרי בסובלנות לקבלי הרבה תשובות לכל שאלה שתהייה לך כי כאן כולם יודעים ואף סולים או סובלים לשעבר מ-OCD,רק קצת סובלנות חמדוה אולי מחר תנסי להכנס. דבר אחד אני יכולהלהבטיח לך תשובה את תקבלי ואפילו יותר מאחת.אני בשם כולם מברכת אותך על ההצטרפות שלך הנה, מעכשיו את חברה- זהו אחות יקרה עשינו ברית , את תהיי תמיד איתנו , אוהבת אותך אני וכל החברים כאן. אגב, שמי מיקי תואר שני. עד הפעם הבאה חג שמח ורק רוגע ואהבה.

.אחת

New member
אהלן לי! ראשית ברוכה הבאה לפורום.

שנית, לא כל כך הבנתי את הסיטואציה, האם ה"קולות" זה את שמדברת עם עצמך וחשה צורך או דחף להגיד משפטים מסוימים או הברות מסוימות או צלילים מסוימים, שזה כן יכול להיות קשור לOCD, או שמדובר בתופעה אחרת. בכל אופן אני מציעה לך לדווח על הסיטואציה למטפל שלך, כדי לקבל חוות דעת מקצועית וטיפול בהתאם. בהצלחה! אחת.

למעלה