שאלה

Artoo Detoo

New member
שאלה

האם רולינג אי פעם פרסמה תאריכי לידה וגבהים של דמויות? אם כן בבקשה תגידו לי או תביאו לינק, תודה מראש! ועוד שאלה קטנטנה - בנסיך חצוי הדם איפה הארי נמצא בחופשת הקיץ?

the ror

New member
../images/Emo58.gifבקשר לשאלה השניה...

לפני הלימודים הוא היה אצל הדרסלים עד שדמבלדור בא לאסוף אותו ואז הוא היה במפקדה(יכול להיות שאני מתבלבל ושהוא היה במחילה מאז...) עד לתחילת הלימודים. אחרי הלימודים הוא חוזר לדרסלים(כי זה מה שדמבלדור רצה) עד ליום הולדת שלו שאז הוא כבר יהיה בוגר מבחינת הגיל ולכן הקסם ששמר עליו אצל הדרסלים לא יהיה עו תקף ואז הוא יתחיל את החקירות שלו לגבי שאר ההורקרוקסים...

Artoo Detoo

New member
../images/Emo58.gif רגע לא הבנתי...

הוא היה במפקדה והלך להוגוורטס לשנה ואז חזר? מה הספר הוא על שנתיים?! כי אתה כתבת ''אחרי הלימודים''...

your avi

New member
הממ ../images/Emo58.gif

בסוף הספר, הארי מציין את תוכניותיו לחופש. הוא אומר שהוא יחזור לדרסלים עד שהוא יהיה בן 17 (סוף יולי) ואז ימשיך למכתש גודריק. אגב, הוא היה במחילה כל החופשה שלפני השנה השישית, לא במפקדה. השאלות האלו אמורות להכנס לשרשור נצל"שים ושאלות קטנות.

the ror

New member
זהו, רשמתי שיש מצב שאני מתבלבל בין

המחילה למפקדה...

popit

New member
בקשר לראשונה,

כן...באתר שלה כל פעם שיש יומולדת כתוב למי. אני יכולה לומר לך כמה שאני זוכרת: רון-1 למרץ הרמיוני-19 לספטמבר האגריד-6 לדצמבר מקונגל-4 לאוקטובר(כמוני) פרד וג'ורג'-1 לאפריל ג'יני גם משהו באזור של אוגוסט...לא זוכרת בדיוק. וגבהים לא כתוב.

מן הסתם... ../images/Emo3.gif

פרג ופורג' הם זוג מצחיקנים במקביל לכך ש1 באפריל הוא יום הצחוק

nateli92

New member
חחח

1 באפריל.. עוד רעיון מעולה של ג'יי קיי אפילו בפרטים הקטנים..

למעלה