שאלה...

נוש20

New member
שאלה...

אם אני מנסה להתקין את הסימס הבסיסי.. ואז מופיעה הודעה של Eror שאומרת שאין מספיק זיכרון במחשב או בדיסק הקשיח(באנגלית כמובן) ויש לי המון מקום פנוי במחשב! איך זה הגיוני???.... ועוד הערה: אצל אחי במחשב שזה מחשב חדש דנדש עם מלא מלא זכרוןן מופיעה אותה הערה! למישהו יש מושג מה הבעיה? מסרים התקבלו בברכה:)

simi kaTan

New member
כמה זיכרון יש לך במחשב?

אל תיכתבי הרבה,תיכתבי מספר
.

Rey Mysterio13

New member
תבדקי כמה זיכרון יש ותרשמי כאן.

יכול להיות גם שזאת הייתה הודעה על הזיכרון RAM ולא על הGB.

נוש20

New member
איפה בדיוק אני רואה את זה????.

יש דרך קלה להסתכל על זה בלי להכנס ליותר מידי תיסבוכים?< נ.ב יש לי תוכנה של EVEREST שאומרת מה יש במחשב רק איפה בדיוק מסתכלים על מה שצריכים?

InBaR 85

New member
מותר להקפיץ רק אחרי שעה../images/Emo13.gif

או לפחות לא אסור-20 דקות
את לוחצת קליק ימני על המשחב שלי ואז את כבר תראי תעתיקי לפה וניתן לך תשובה או לפחות נשתדל

simi kaTan

New member
אז המחשב שלך...

במצב אנוש מכמות הזיכרון שיש בו. הסימס 2 דורש מינימום 256 זיכרון כדי שהמשחק יפעל כשורה. 128 זיכרון לא מספקים תוצאה טובה כדי לשחק במשחק,והמשחק יעשה לך בעיות-הוא יהיה איטי ולא יעבוד כשורה. סורי

חחח המחשב שלי פי 100 על כולם אולי

לי יש 512MB של RAM פנטיום 4 ו6MB בדיסק הקשיח. ככה צריך לשחק בסימס. כל מי שמשחק בסימס צריך את מה שיש לי כי אז הסימס יהיה איטי ולא תוכלו לשחק בו. הצעה: לא כדי לקנות מחשב חדש בישביל להוסיף זיכרון אלה תוסיפו את הדרישות ללמחשב ואל תיקנו מחשב חדש. סתם מבזבז הרבה כסף. אם המחשב נהרס מומלץ לקנות מחשב חדש. מקווה שעזרתי. בבקשה על ההסבר.

simi kaTan

New member
6MB בכונן הקשיח?

סלח לי שאני מנפץ לך את הפנטזיה,אבל כונן קשיח עם 6 MB שווה כמו עוגה שלמה שמישהו אכל את כולה
. [המבין יבין]

עדיץ

New member
שלי זה טוב?

למה אי אפשר לעשות קופי פייסט...): 1.81 ג'יגה הרטז זה נקרא? 1.00 גי'גה בייט של אר. איי. אמ. זה סבבה נכון ?

עדיץ

New member
נצל"ש!! שאלה..

איך הורדתי בית מאיזה אתר ואני לא יודעת איך להתקין אותו. כרגע הוא שמור בתור קובץ rar בתיקייה של הורדות.

Made In Heaven

New member
גם אני מנסה להכניס אותו לכל מיני

..תיקיות וזה לא מצליח להעלות לי אותם
:-\

נוש20

New member
אוף אוף

איזה מבאס, מה שכן מוזר שפעם עבד לי הסימס במחשב טוב!! הבסיס אני מדברת ומה שעוד יותר מוזר זה שאצל אחי הקטן לא פועל גם..(מחשב חדש דנדש) אוף ביאסתם לי את היום:\

למעלה