שאלה..

angel enamorado

New member
שאלה..

אז מחר שיעור ראשון (כפול) *מתרגשת* רציתי לשאול בכללי ככה, מה עושים בשיעור ראשון? האם נוסעים למגרש חניה וכדומה או ישר ל'עולם הגדול והמפחיד'? האם יהיה איתי עוד תלמיד ברכב (מה לעשות? אותי זה מלחיץ !) ?

201002

New member
לא להילחץ..(=

יהיה בסדר!! בשיעור הראשון המורה יסביר לך בהתחלה על הדוושות ועל ההילוכים,יראה לך איפה האיתותים,וכו`. כל זה בעמידה,לפני הנסיעה. לגבי המקום - זה משתנה ממורה למורה. אני התחלתי את השיעור הראשון ברחוב רגיל בת"א. יש כאלה שהתחילו במגרש ריק, יש כאלה שהתחילו בחניה של הבית, וכו`. תלוי במורה! ואם יהיה איתך עוד תלמיד או לא זה גם תלוי...זה לא משהו קבוע! אם מישהו בדיוק יסיים את השיעור כשאת/ה תעלה/י ותצטרך/י להחזיר אותו הביתה,אז הוא יהיה איתך. אבל אם את/ה מתחיל/ה את השיעור בדיוק כשמישהו יורד אז את/ה תהיי/ה לבד. בהצלחה!

BratZit

New member
אני זוכרת עדין את השיעור הראשון

לפני שנה וחצי... כולי התרגשות. מורה חדש ולא מוכר. כביש מפחיד...... היה ממש מוזר.. מעניין מאוד. והכל נשמע כלכך מסובך. ההילוכים המצמד הגז.. זה ניראה בלתי אפשרי לימוד. אבל בסוף זה יתגלה כהרבה יותר פשוט... אני זוכרת שיעור ראשון נסעתי... ומאחורי היתה אוטובוס. וממש ניבהלתי.... אני צוחקת כשאני נזכרת בזה

למעלה