שאלה ???

t h e saint

New member
שאלה ???

הפרק האחרון של אנג'ל שראיתי בערוץ 3 היה שקונור לוכד אותו בתיבה... שבוע שעבר שמתי לב פתאום שאנג'ל חזר לערוץ 3 ויש לי חוסר מטורף.. פתאום אני רואה שקורדיליה ראה ומנסה להרוג הירוק ההוא.. ואין לי מושג איך ווסלי פתאום חזר לחבורה.. עכשיו אני רוצה לדעת כמה פרקים הפסדתי? איזה מספרי פרקים ? ואיך אני משלים את החוסר ? תודה, אלון.

t h e saint

New member
חחחחחחחח

בעיה קצת :) אנא תנו לי פתרונות חוקיים לחוסר במידה ולא חוקיים בפרטים :) בבבבבקשה !!

MoGanC

New member
פיתרון חוקי

אם תחכה כמה שבועות,בסטאר וורלד משדרים את הסדרה על בסיס יומי,עכשיו הם באמצע העונה השנייה,עוד כמה שבועות הם יגיעו לפרק שהפסקת בו,ואז תוכל להמשיך.

kittycatbone

New member
דווקא התבלבלת..

בסטאר הם בעונה השנייה ובערוץ 3 ברביעית... הוא מילא יצטרך לחכות כמה שבועות וחודש ימים....
הו, ותמיד אפשר לקנות את הדיוידי, למרות שזה קצת חסר טעם כדי פשוט להשלים את מה שהוא לא ראה

kittycatbone

New member
שבעוד כמה שבועות

הם מגיעים בסטאר לעונה השלישית ולא הרביעית, איפה שערוץ 3 משדרים והאיש שכתב את ההודעה צריךלהשלים את הפרקים

MoGanC

New member
"עוד כמה שבועות" יכול להיות גם

52 שבועות :p לא הזכרתי בהודעה שלי בשום מקום איפה נמצאים ערוץ 3.כל מה שנכתב מדבר על סטאר.

City Of Angel

New member
כמה פתרונות

טוב אנחנו באמת קצת בבעיה. חוקיים-לא חוקיים אני מאוד בספק אם תמצא את כל הפרקים האלה ברשת (ויש בהם המון המשכיות). אם אתה רוצה אני יכול לתת לך פה תקציר, אבל עדיף לך לחכות חודש וחצי בערך עד שתתחיל עונה 4 בסטאר וורלד, או לקרוא בינתיים תקצירים של הפרקים

c o n n o r

New member
תאמין לי אפשר להשיג הכל ברשת...

בתור אחד שיש לו את כל העונות של באפי ואנג'ל דרך הרשת.

למעלה