שאלה

גשגשה

New member
שאלה

עברתי טסט פנימי והמורה עוד לא קבע לי תאריך לטסט, השאלה שלי היא למתי המועד הכי קרוב יכול להיות (כי שמעתי ממישהו שזה פעם בחודש.. או שבועיים...)

לדעתי הלא מבוססת על כלום

את יכולה לעשות גם יום אחרי הטסט פנימי במידה ויש למורה שלך טסטים. לכל מורה יש מכסה מסוימת ובה הוא משתמש. במידה ונכשלת חלילה את צריכה להמתין שבועיים עד המועד הבא. אבל באיזור למשל שלנו יש בימי שלישי, תלוי אם למורה יש וכמה...

learndriving

New member
גם אני. אפילו אמרתי למורה נהיגה

שאני לא מוכן לקחת עוד שיעורים סתם עד שאקבל תאריך לטסט קודם. (הוא אמר לי לפני חודש וחצי שבקרוב טסט. עד היום הוא סתם דיבר באוויר!) הוא שתק. בינתיים עדין לא שמעתי ממנו. אם הוא עדין לא יקבע לי תאריך לטסט בכלל ואאיים לו לעזוב אותו ולעבור למורה אחר. אני מתכונן לזה. אוףףףףף!!!!!!!!!

אוראל1988

New member
טיפ

במקרים של מורה מתחמק, חכה שיעלה תלמיד אחר שלו או כמה תלמידים ורק אז תשאל אותו, ככה אין שום מצב שהוא יחפף אותך....

learndriving

New member
אוראל1988, אז למה המורה שלי לא

אמר לי בכלל כמו שהסברת לי.? דרך אגב, לדעתי שלמה עליי לחכות עד שתלמיד אחר של המורה שלי יעלה.... זה לא הוגן כלפי שחיכיתי די הרבה זמן ואני לא מוכן לזרוק עוד כסף לישעורים לחינם.!!! שוב המון תודה על ההסבר שלך ואולי אתה צודק אבל זה לא הבעיה לי אלא המורה שלי!!!

Cervantes

New member
את מוכנה לטסט? לא רוצה לעשות עוד

שיעורים? תגידי את זה למורה. תגידי שאת מרגישה מוכנה, אין צורך בעוד שיעורים, ותעשי שיעור אחד בשבוע\שבועיים כדי לשמור על רמה. ככה הוא ימצא לך טסט...

learndriving

New member
זה עניין של מזל!!!! אני כבר בשיעור

55 ואין לי מושג מה דעתו של המורה על הנהיגה שלי. בשיעור האחרון היה לנו קצת ריב (לא מדובר במתי טסט אלא השיטה שלו שאני לא אוהב) ופתאום הוא הציע לי לעשות טסט. תוכל לקרוא הודעות שלי קודמות באתר הזה.

MrJacKasS

New member
דוגמה קלאסית למורה נוכל

אתה מרגיש שאתה נמרח סתם בשיעורים? לך למורה, תגיד לו בביטחון שאתה רוצה תאריך לטסט, ולא - תעבור מורה.

learndriving

New member
בדיוק אתה צודק שזה מה שאני מרגיש

שאני נמרח סתם שיעורים............ בשיעור דברתי איתו בטלפון שאני רק רוצה תאריך לטסט לפני אעשה שיעור אחד. בינתיים אם לא אשמע ממנו ואדע איפה אני עומד!

אוראל1988

New member
גם אם הבעיה היא בו ולא בך

זה לא נותן לו את האפשרות למרוח אותך ולגנוב אותך. מילא אם הוא היה מוגבל בטסטים וצפוף עם הרבה תלמידים- אפשר לסלוח ולהמתין בסבלנות, אבל אם הוא מחליט שלא בראש שלו להגיש אותך כי אתה משמש לו כאחלה כספומט, אז לדעתי תערב את ההורים שלך, או אם האופי שלך מאפשר זאת, תשנה את הטון שלך כשאתה מדבר איתו על זה ותתחיל לאיים שתעזוב אותו. רק ככה זה עובד פה.. שיהיה לך הרבה בהצלחה

למעלה