שאלה

goldyboy

New member
../images/Emo99.gifAlice In Chains

השירים האהובים עלי הם: *Would? (בעיקר כשאני מקשיב לו בפסקול של הסרט סינגלס של קמרון קרואו. סרט מעולה, פסקול נפלא) *Rooster *Heaven Beside You *No Excuses אחד השירים האהובים עלי באופן כללי *Nutshell *Brother *Down In A Hole (מישהו הזכיר שורה ענקית ממנו, וגם אותי היא תפסה) *Sludge Factory *Them Bones האלבום האהוב עלי שלהם הוא האנפלאגד, שאותו קניתי, מקורי, ב-10(!) שקלים. כן, כן. כשעבדתי בחנות דיסקים, הגיעו קאט-אאוטים (דיסקים שיצאו מהקטלוג) של NMC, כשהעטיפה הקדמית מחוררת, וביניהם הדיסק הזה. אז הכרתי רק את Would?, כזכור מתוך פסקול סינגלס, אז קניתי. 10 שקלים, לא ישבור אותי. שמעתי והתאהבתי
. שבוע אחרי ראיתי את הדיסק בסופר זאוס ז"ל במחיר מלא של 79 ש"ח. חייכתי לעצמי בהנאה. הקניה הכי טובה שלי מאז ומתמיד. מאז הספקתי לשמוע את כל האלבומים שלהם, כשאחד האהובים עלי הוא Jar Of Flies, ואתו גם Sap שמתלווה אליו. אף פעם לא הסתכלתי על הקרדיטים, מי כותב את השירים, כך שאין לי מושג אם השירים האהובים עלי הם של ליין או של ג'רי

goldyboy

New member
ושכחתי להמליץ על:

What The Hell have I, מתוך הפסקול של "Last Action Hero". עוד סרט מעולה (שם אשכרה שוורצנגר משחק) עם פסקול ענק!

dirty boots

New member
ראיתי חלק ממנו

באמת נראה חביב
יש לאחת מהדמויות הראשיות תקליט של סוניק יות'

להקה טובה

אלבום אהוב Sap ו Dirt שירים אהובים man in the box down in a hole brother No excuses heaven beside you (זה השיר הראשון שלהם ששמעתי) את אממ שניהם?

טלינקה5

New member
יפה יפה

איך השרשור הזה הפך לדיון האם נירוונה הם להקה טובה או לא?! אבל אני מחה לשמוע שהרבה פה אוהבים את אליס... ובקשר לנירוונה- הייתה תקופה שהייתי מטורפת עליהם, ואני עדיין חושבת שלמרות שהשירים שלהם הם פשוטים ולא מתוחכמים, הם טובים.

למעלה