שאלה

טלינקה5

New member
שאלה

היי! אני חדשה יש לי שאלה- מה דעתכם בכללי על "אליס אין צ'יינס"? כמובן אתם יכולים לפרט אילו שירים ואלבומים אתם אוהבים במיוחד, האם אהבתם יותר את השירים שליין כתב או שג'רי כתב ועוד ועוד...

wish i was here

New member
שמעתי 2 שירים

man in the box ו nutshellץ...עד אז הכרתי בסצנת הגראנג' רק את נירוואנה ופרל ג'אם שמאד שיעממו אותי אחרי כמה זמן....לעומת זאת אליס אין צ'יינז הם מאד טובים ואני מאד מתחבר ללחן....להקת בגראנג' היחידה שאני אוהב

Imag1ne

New member
...

נירוונה?! משעממים?! תשמע את האלבום Nevermind, אולי תשנה את דעתך. פרל ג'אם ברמת משעממים, למרות ש-Black שיר מצויין. תנסה את הסמאשינג פאמפקינס.. אולי תאהב..

wish i was here

New member
שמעתי את נוורמיינד...

בפעם הראשונה הרבה לפני שהפורום הזה הוקם....תאמין לי שאחרי כמה פעמים שאתה שומע זה יוצא מכל החורים

Vedderism

New member
מעולם לא אהבתי את הלהקה הזאת

אולי זה בגלל הפולחן שעשו לקורט. לא לטעמי, אני לא חושבת שהוא היה זמר\כותב דגול. אבל זו דעה אישית אז לא לקחת את זה ללב. חבר שלי שונא אותם בדם, חחח רק תגידי לידו קורט והוא מתחרפן. מתוק שלי

sharzoe

New member
יופי טופי לך ולחבר שלך...

יעני, מה שרשמת (ולצורך העניין גם מה שרשמו כל הפקאצות מעליך) ממש לא מעניין את אף אחד. נמאס כבר מ"גיונים" ודעות על נירוונה. תקחו את זה למקום אחר, אולי פורום נירוונה (ששם יש המון פקאצות כמוכם).

Vedderism

New member
למה בתוקפנות מותק? את מרגישה מאוימת

? חבל שאת מתנהגת ככה. זה לא בריא.

dirty boots

New member
היה פינת השבוע על Nevermind

לא מזמן. לדעתי, זהו אלבום נחמד, שכיף לשמוע בתקופה מסויימת, ואחרי הרבה זמן שאתה שומע אותו, הוא נמאס, ואתה מבין שהוא לא כזה גאוני. נו, זה שנוי במחלוקת

SomebodyElse

New member
אני לא מבינה

למה כל פעם שמישהו מזכיר את נירוונה פתאום כולם מרגישים צורך להגיב.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

נירוונה לפי דעתי זאת להקה ממש טובה... ואולי יש כאן הרבה אנשים בפורום שמרגישים שהלהקה הזאת לטעמם לא טובה. אבל בתור פורום רוק, שלפי השם אני רואה שהוא מכסה הרבה ז'אנרים ולהקות, הוא לא צריך לקטול ככה להקה. במיוחד כי שוב, בגלל שהפורום הזה אמור להיות על הרבה סגנונות ולהקות, זה יכול לפגוע בחלק מהאנשים. לא שאני אומרת שאי אפשר לרשום חוות דעת על להקות כאלה וכאלה, אבל זה מגיע לפעמים לרמה של סתם קטילה, שלי אישית היא מאוד מפריעה, במיוחד כי זאת להקה שאני אוהבת.

fire witch

New member
כמו שאני תמיד אומרת ....

לדעתי האישית בלבד נירוונה לא משהו , יכול להיות שזה קשור להתבגרות , יכול להיות שזה קשור לזה שאני שומעת סוגים אחרים בתכלית של מוזיקה , יכול להיות שזה גם קשור לעובדה שנירוונה באמת לא משהו אבל אם מתחילים לפגוע באחרים - שם נמצאת הבעיה ! אני בהחלט חושבת שאת צודקת ולא צריך להגיד דברים כמו "להקה זבל" או " זמר/ת גרוע/ה" כי כל אחד אוהב מה שבא לו ואם תגידי למישהו שמה שהוא שומע "לא שווה" זה בטח לא ישנה את דעתו אלא סתם ייצור מתחים . זו בדיוק הסיבה שלכל ה ודעה שלי כאן אני מצרפת שורה בסגנון " לדעתי/לטעמי - זה לא ממש משהו " בכל אופן סתם אני טוחנת במוח , לא צריך לקחת קשה ולהפגע , לאנשים יש נטייה להיות מאד אמוציונליים כשזה מגיע למוזיקה שהם אוהבים גם לכיוון הקטילה וגם לכיוון ההעלבות , אם את נהנית מהמוזיקה - כולם יכולים ללכת להי#@דיין

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה עם כל מה שאמרת..

ואיתך ספציפית, אם את אומרת לפני שאת רוצה להגיד משהו על להקה/זמר/ת כלשהית לדעתי/לטעמי, אז זה בסדר גמור...
ואני חושבת שהמשפט הכי חשוב הוא שעל טעם ועל ריח...

The Miller

New member
אבל מה אכפת לך?

כל אחד אוהב מה שהוא אוהב והם חושבים שזה גרוע תתעלמי, כל דבר שאת אוהבת כולם צריכים לאהוב?

למעלה