שאלה

Punkitty

New member
שאלה

שלום! אני בדרך כלל לא כותבת בפורום אלא רק קוראת, אז נעים להכיר
רציתי לשאול בקשר לסימס 2, אצלי במחשב הוא מאוד, מאוד, מאוד מאוד איטי, זה פשוט בלתי נסבל. גם לכם זה איטי? יש אפשרות שזה לא יהיה כל כך איטי? תודה!

Punkitty

New member
ועוד שאלה... ../images/Emo9.gif

התקנתי כמה דברים לסימס 2, אני צריכה להתקין אותם בתיקיה מסויימת? איך אני גורמת להם להופיע אצלי במשחק? תודה!

Rey Mysterio13

New member
תשובות לשתי השאלות-

1) לסגור כל תוכנה שפועלת חוץ מהאנטי ווירוס (קאזה, מסן, אייסי, הכל), אם זה לא פותר אז כנראה המחשב שלך איטי... 2) המסמכים שלי- EA- סימס 2- downloads ושם לחלץ את הקבצים מהתיקיות שהורדת.

InBaR 85

New member
מה הדירשות שלך למחשב../images/Emo35.gif כי גם לי

הוא איטי,והמחשב שלי עונה על כל הדרישרות....

simi kaTan

New member
דרישות מחשב...

כמה זיכרון,אילו חלונות,מעבד,כרטיס מסך. אם את לא יודעת לא נוכל לעזור לך.

מה מה זה טוב?

זה אמור להיות איטי? או שצריך להיות מהיר וללא תקלות? כי אצלי אין תקלות. ו..מי שרוצה שהסימס יהיה לו מהיר שילכו רגיל שיעשו דברים ללא תקלות ללא הפרעות במשחק אז תעשו או קנו את הGB שלי ואת הפנטין שלי ואת הRAM 512MB זה הכי טוב. לחברים שלי יש להם רק 256 ולי יש 512MB אז קנו ותהנו.. ביוש

simi kaTan

New member
הבנת הנקרא...

אתה שאלת אם התוצרת של המחשב שלך טובה.אז אמרתי טוב. במילים אחרות,התוצרת שלך טובה. ולא נירא לי ריאלי להוציא 5000 שקל על מחשב חדש רק בגלל שהסימס יהיה מהיר...
. שלא לדבר על זה שמחשב על רמה עולה בסביבות ה-7000 שקל מניסיון,פשוט חבל לבזבז סתם ככה רק בגלל משחק שעולה 220 ש"ח.

simi kaTan

New member
לא היתייחסתי...

למה שאתה כתבת. אמרתי באופן כללי,לא קשור אליך.

Punkitty

New member
אה הבנתי...

אני לא יודעת את זה כרגע אבל איך אני אוכל לברר, כלומר כתוב לי את זה איפה שהו? תודה

InBaR 85

New member
כתוב לך: את לוחצת על

אם יש לך XP אז הולכת להתחל(חשוב מההתחל) ומשם קליק ימני על המחשב שלי תעתיקי את הכל ותשימי את זה פה
(חשוב מההתחל)

Punkitty

New member
ממ..

אוקיי, הלכתי להתחל וראיתי איפה כתוב המחשב שלי. לחצתי קליק ימני, ואז נפתחו לי מס' אפשרויות. באיזה אפשרות זה אמור להיות?

למעלה