שאלה....

• פותח הנושא sms
  • פורסם בתאריך

sms

New member
שאלה....

האם זה טוב למשוך הילוכים עד 5000 סל"ד כשהמנוע נחשב עדיין קר??? זאת אומרת אני יודע שזה לא טוב אבל השאלה היא מה זה עושה למנוע ולאיזה טווח, למה זה גורם בסופו של דבר???? ועוד שאלה, מהי הדרך הכי טובה להאיץ מעמידה (ברמזור)??? בידני כמובן..... תודה רבה שי

© DrorZi

New member
שחיקת מנוע מוגברת

המנוע בנוי לעבוד חם, השמן בכל מקום, החלקים התישבו במקום וכו... להריץ מנוע קר גורם לשחיקה מהירה מאוד של החלקים הנעים. שאלה שניה: כמה שיותר כוח בלי לגרום לגלגלים להחליק.
דרור זי, גם עם מנוע חם בחיים לא מצליח לעבור את ה 4000 סל"ד

kitt

New member
דרור - שאלה לא קשורה:

עם איזה חוטים השתמשת שבנית לאפסילון את מערכת החשמל מחדש? איזה קוטר ואיזה סוג?

© DrorZi

New member
ווי, איזה התקלה....

בעיקרון בכל מיני, תלוי כמה זרם עובר שם, בגדול שמתי לרוב חוטים של 20 אמפר אבל אין לי מושג מה הקוטר שלהם (ואת האמת השאלה במקום...)
דרור זי, מותקל.

kitt

New member
השאלה שלי היתה יותר לכיוון של האם

השתמשת בחוטי חשמל של בית או של מערכות סטיראו לרכב? או שאפילו חוטים מיוחדים ל חשמל רכב? kitt, שיש לו מחשבות זדוניות על חיפושית->באגי עם מערכת חשמל חדשה

© DrorZi

New member
אז ככה :

החוטים שלי יעודיים לרכב ל20A, בעיקרון אין שום דבר מיוחד בחוטים האלה חוץ מהעובדה שהם מגיעים בשלל צבעים ובנויים לסכך 24V במקסימום, חוטים של בית (אלה של הכבל מאריך למשל) טובים לרכב אבל הם: א. סתם יקרים ב. באים בשלישיות ובצבעים מוגבלים (שחור חום כחול וצהוב) ג. בגלל המתח הנמוך בניגוד לבית ששם מעבירים עליהם עד 15 אמפר לא היתי ממליץ להעביר יותר מ 10 אמפר עליהם ברכב כי הנפילת מתח תיהיה גדולה מידי ובבית אין בעיה לאבד 2~3 וולט אבל ברכב זה לא רצוי ... אם יצא לך לפרק צמות חשמל של רכב תמצא שם שלל עוביים המטרה היא לשים תמיד את העובי הכי נמוך כי אם תכפיל את החיסכון ב 21 מליון חיפושיות (וזה מה שמכרו) תקבל חיסכון אדיר אבל מכיוון שאני עובד על חיפושית אחת ושני שקל יותר לא משנים לי אז כמעט כל החוטים אצלי בעובי גדול יותר מהנדרש, זה רק יותר טוב.
דרור זי, בזרם גבוהה.

DIZEL XXX

New member
../images/Emo73.gif כמו ../images/Emo68.gif ../images/Emo81.gif ../images/Emo81.gif ../images/Emo81.gif

קרע את ה
ב
כי בסופו של דבר כמו ה
גם ה
מתבלה
וגם אנחנו

למעלה