שאלה

enigodin

New member
שאלה

אפשר לטפל באדם מעשן בעזרת רייקי
תודה...

מממ...

כן אפשר, ברייקי 2 אפשר, בעזרת הסמלים, עדיין לא למדתי רייקי 2 כך שאני לא יודע כל כך הרבה על זה... אבל קראתי עעל זה בעזרת הסמלים אם אני לא טועה אפשר לשנות דפוסי מחשבה שונים תתקנו אותי אם אני טועה! מאחד ששואל

DaViD3.11

New member
כן!

שלום לך! אני נחנכתי לרייקי 2. מניסיוני האישי(!) דרך טיפול ברייקי שעשיתי ל-2 אנשים: אדם אחד, ללא כוונה ומחשבה על גמילה פשוט נגמל (לא הרגיש צורך ו/או חשק לעשן) וזאת ל-8 ימים בערך ואח"כ חזר לעשן. פעם שניה עם כוונה לכך שהטיפול יהיה לגמילה מעישון, אישה אחת נגמלה ל-4 ימים, אך התוצאה הייתה חריפה, היא השתוקקה מאוד לעשן, אך כל פעם שהכניסה סיגריה לפה וניסתה לעשן, היו לה בחילות חזקות והיא כמעט הקיאה... פעמים ספורות אחרות שניסיתי לחזור על תוצאות כגון אלה - לא הצלחתי! ממה שניתן ללמוד, לדעתי, הוא שזה תלוי מאוד ברצון המטופל, בנכונות (ובמקרה כזה, אין צורך ברייקי, שכן הכל תלוי בנחישות האדם, הבוחר להיגמל...) שנסתרות דרכי הרייקי, כלומר, לא בהכרח המטופל יגמל, יש צורך לחזור על הטיפול לאחר מס´ ימים לשם חיזוק וכו´... ד"א, בטיפול עצמו השתמשתי אף בפנטגראם, דבר לא מומלץ(!) כיוון שזה יכול להזיק ולגרום לנזק בלתי הפיך, הן אצל המטופל והן אצל המטפל עצמו! כך, שהפסקתי עם זה... באהבה - אני. נ.ב. כפי שציינתי, אם אדם באמת רוצה להפסיק לעשן, אין צורך בשום רייקי.

hayonkoby

New member
טיפול ברייקי לגמילה בעישון

ניתן לטפל בעזרת הסמל הנפשי להתייחס לגמילה מעישון כאל כל הרגל שיש לגמול. מי שרוצה הסבר נוסף, שיכתוב לי מייל ואחזיר לו מס´ טלפון

DaViD3.11

New member
לא בהכרח.

שלום לך. אני (ואני מאמין שכולם) מצייר את כל שלושת הסמלים בטיפול ושלושתם חשובים באותה מידה. עשיתי 5-10 דקות טיפול לשני האנשים שציינתי לעיל (באחד מהם בלי כל כוונה לגמילה) והם נגמלו... על מטופל שלישי (ולאלו שאחריו) עשיתי 45 דקות(!) וכלום לא עזר... נראה היה שהוא רק התחיל לעשן יותר... כפי שציינתי - נסתרות דרכי הרייקי... אין לנו שליטה עליה ולאן היא תזרום... אבל הכוונה באמת עוזרת כאן... הצלחתי גם בטיפול בו ניסיתי לאחותי הקטנה (בת 4 דאז) להיגמל מכסיסת ציפורניים ע"י הנחה של הידייים כ- 3 דקות על הראש וזה עזר... אי אפשר לדעת... רק להמשיך לנסות... אשמח אם תוכל לכוון אותי יותר... לתת פרטים וכו´... האימייל שלי הוא - [email protected] נשתמע! באהבה - אני.

אפשר להגמל אך עדיין לא ניסיתי על

עצמי! אני מאוד אוהב לעשן, אני ממש נהנה מזה. בשבילי זוהי הפסקה להיות עם עצמי לרגע באמצע החיים המטורפים האלה. אני נהנה מהטעם, מהריח, מהטקסיות שבעישון. אז מה שאני עושה לעצמי אני עושה רייקי על מנת לבטל את הנזק של העישון. לפני כשנה עשיתי צילום ריאות ו...הריאות של נקייות ואפילו הרופא לא האמין שאני מעשן ושאל אותי מכניס לריאות. ואני מעשן מגיל 14. אור וטוב אויראל מעוז

hayonkoby

New member
אוריאל , הצלחת להפתיע אותי ...

בהודעה הקודמת רשמת כמה אנו צריכים לדאוג לגוף שלנו על ידי תחזוקה מונעת לטעמי אי עישון הוא פעולת מניעה - אני לא מעשן על למנת למנוע ממני את הנזקים שהעישון גורם. נכון שהריאות שלך נקיות , אבל לדעתי אם היית משקיע את אותן האנרגיות בעודך לא מעשן , היה מצבך הגופני טוב יותר מאשר היום. כך או כך - העישון בכל מקרה מזיק לך , ומוריד את מצבך הגופני אלמלא היית מעשן. על זה נאמר : "ונשמרתם לנפשותיכם"...

על זה נאמר:

חטאתי לה´.... כאשר באו להוכיח את דוד המלך על מעשהו עם בת שבע כך אמר: חטאתי לה´.... אתה צודק מאה אחוז. כל כך רציתי להאמין בחיי שאני מושלם אבל אני לא. אני בן אדם עם חולשות, צדדים שליליים, צדדים שטעונים שיפור ואני לא יודע הכל. למזלי הטוב שאני מודע אליהם... אני יודע שעישום מזיק אך כרגע להתמודד עם הבעיה היא בסדר עדיפות מישני לעומת צרות אחרות בחיי שאני עובד עליהם כעת. יש צדדים שבי שאני משפר ואחרים אני דוחה למועד אחר. ישנם דברים שחייבים להתמודד "כאן ועכשיו" כי הם נוחתים עליך פתאום. העישון הוא כרגע לא "בעיה" בסדר העדיפויות שלי יחד עם הידיעה ש"חטאתי לה´" אני עושה טעות! כרגע אין לי את הכוחות להתמודד אם הטעות הזו ומה שאני עושה כרגע בעניין העישון הוא "למזער נזקים" עד ליום פקודה שאטפל בבעיה. אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה