שאלה..

WTR

New member
קצת יותר פרטים יעזרו

(כי נעדרתי מפה לא מעט זמן) מי זו ישה?

WTR

New member
אה..

טוב ולרי, אם את באמת בת 12 כמו שכתוב לך בכרטיס האישי, לא הייתי ממליצה על עוד חמוס כרגע. כמו שבטח ראית, יש לא מעט אנשים בפורום שקנו חמוס או אפילו שניים והחזירו אותם כי אין זמן ואין כסף וכו'. הייתי ממליצה לך לחכות עם זה כמה שנים.. מה בוער? שני חמוסים דורשים כפול זמן, כפול כסף ולא ארבע עיניים אלא שמונה. גם לי יש רק אחד, ואני מתה לשניים.. אבל מעדיפה לחכות כי אין לי את הזמן והכסף הנדרש (שלא לדבר על זה שאני חיה עם אמי והיא לא מסכימה לעוד חמוס).

../images/Emo13.gif

נראה לי שיש לה אותו שנתיים, והיא דיי מבינה בחמוסים כבר.. ואני מניחה שאם היא בת 12 אז ההורים שלה דואגים לעניין הכספי של החמוס..אז אם הם מסכימים למה לא.. אם היה לי כסף , היתי בשמחה לוקחת עוד חמוס, כי זמן יש לי. וגם הפוך, אם לא היה לי כלכך זמן לפונץ' היתי רוצה יותר להביא לה עוד אחד כדי שלא יהיה לה משעמם.

Sweet Fantasy

New member
ישה בהחלט יכול לקבל את החמוס

ויכול גם לא, הכל תלוי באופי שלו, אל תשכחי שגם על החמוס\ה לחבב אותו באותו מידה.. תמיד ישנה האפשרות שהם לא יאהבו אחד את השני\ה אבל למה את רוצה להביא עוד חמוס?
מה רע לך עם ישה? את בטוחה שאת רוצה לחלק את אהבה שלך לשני חמוסים? ואת הצעצועים שלו ואת האוכל שלו וכו'.. תחשבי על זה :)

זה לא לכל הזמן...

עוד מעט בחנות ליד הבית שלי יהיו חמוסים... איזו שאלתי את איציק (המוכר) מה הוא יעשה איתם בלילה הוא אמר לי שהוא ישאיר אותם שם...אני התעצבנתי כי צריך להביא להם חופש מהכלוב....אז אמרתי לו שאם הוא רוצה אז שיביא לי אותם ללילה....בגלל זה...

Sweet Fantasy

New member
התעצבנת?

למה הוא בכלל מביא חמוסים
לא מגיע להם להיות בכלל בכלוב בטח שלא למשך יום שלם. תנסי להניע אותו מלהביא חמוסים בכלל, זאת התעללות. ואל תתני לא לגיטמציה עם כל הכאב זה שאת תקחי על עצמך טפיול בחמוסים למשך הלילה את בעצם תעזרי לו וזה לא מגיע לו. אוף
מרגיז!

כן...

אבל בגלל שראו אותי מסתובבת עם ישה אז ביקשו ממנו שיביא...אז לפחות זאת הדרך שלי לעזור לחמוסים....ויש אצלו בחנות התעללות רבה....יש אצלו ארנבת ממש ענקית והיא נמצאת בכלוב פיצקי...כל החיות אצלו נושכות ומפוחדות (נסיון שלי...אחח)...יש לו אוגרים בכלוב אחד ויש שם איזה ארבע והכלוב קטן ואין להם מיים...אז אני באה אחריי הבצפר ואיכשהו מנסה לטפל בהם (בלי שויצים
)....יש לו איגואנה גדולה ואין לה אוכל ומים והיא נמצאת באקוריום קטן...יש לו תוכי ממש גדול שלפעמים יש לו שיגעונות ולא יודעים ת'סיבה.. אז ככה שאי אפשר לעשות כלום...

למעלה