שאלה

שאלה

היי לכולם אני חדשה פה וכבר מרגישה בבית. אני גרושה ואמא לילד אחד. יש לי שאלה שיתכן ותשמע כלא שייכת לפורום אך כאן אני מרגישה יותר בבית: אני גרושה כבר שלש שנים. אני שלמה עם הגירושים ולא הייתי נוהגת אחרת. הגרוש שלי התחתן בשנית והילד בדרך כפי הנראה. אני רוצה להתייעץ איתכן: איך אוכל להפסיק להתחבט במחשבות עליו ועל חייו ולהתעסק כל הזמן בחיים הטובים והיפים שלו? איך אוכל להשאיר הכל מאחור ולא להתעניין מה עובר עליו (על הגרוש שלי)? מתי יבוא הרגע בו לא "ידגדג" לי כהוא זה דברים שעוברים על הגרוש שלי? אתן חושבות שאולי בגלל זה אני עדיין לבדי? האם יש משיהי שהייתה בסיטואציה הזו ושרדה אותו כדי לספר? תודה לכן על התמיכה.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה הקושי שלנו..אנחנו אגואיסטים"אני לא רוצה אותו אבל יתכן שהוא ממשיך בלעדיי?" זה קשה ואני מניחה שרק הזמן יעשה את שלו...דר' זמן בבעיה הזו הוא מעולה כשאת תפנימי ותשלימי עם העובדה שאתם כבר לא יחד רק אז תצליחי לבנות משהו חדש ולשכוח אותו שיהיה בהצלחה... הרי רק רגעי הבדידות מחזירים אותך לשם...נסי לצאת להנות ולנצל כל רגע איכותי בחייך,בחיים שאת בונה לך ולבן שלך ומשם תצליחי בע"ה רק לבנות ולהבנות ולהיות מאושרת במה שיש לך ולא מוטרדת במה שיש לו... ואז תעלם המחשבה של למה הוא ממשיך ואת לא.

m i c h a l i

New member
להעסיק את עצמך

וכמה שיותר. ככל שתקדימי לבנות את חייך מחדש ולמלא אותם בתוכן ובחברים כך ילך ויפחת העיניין שלך בו ובחייו. נסי למצוא לך תחומי עיניין חדשים, לחדש קשרים עם חברים מהעבר או לרכוש חברים חדשים. ככל שיעבור הזמן תראי שאת חושבת עליו פחות ופחות

yaeltzom

New member
שטיפת מוח

היי, הרבה הרבה שטיפת מוח,ומלחמה בין ההגיון לרגש, ולתת סיבות מספיק טובות שאכן קיימתות כדי שההגיון ינצח. כמו שאת שלמה אם זה, מה יתן לך המחשבה עליו. וכפי שייעצו לך, להעסיק את עצמך, לצאת לבלות, לבנות לעצמך מטרות משלך בחיים, וכל פעם שבאה מחשבה על הגרוש באותו רגע לקבל החלטה לסלק את המחשבה ולא ל"שחק" איתה. זה אפשרי עם מאמץ, אבל שווה! בהצלחה יעל

למעלה