שאלה אם אני נוהגת על הילוכים המלווה שלי יכול להיות אחד שהוציא רישיון רק על אוטומט?
A adidas88 New member 1/12/05 #1 שאלה אם אני נוהגת על הילוכים המלווה שלי יכול להיות אחד שהוציא רישיון רק על אוטומט?
R recoil New member 1/12/05 #2 לא מלווה צריך שיהיה לו רישיון על אותו סוג רכב. בן 24 עם 5 שנות ותק, או בן 30 עם 3 שנות ותק..
א אינפיניטסימלי הגדול New member 3/12/05 #10 ומה אם הוצאתי על ידני, למלווה שלי יש רק על אוטומט, אבל אני נוהג איתו ברכב אוטומטי? חחח כי ככה זה אצלי
ומה אם הוצאתי על ידני, למלווה שלי יש רק על אוטומט, אבל אני נוהג איתו ברכב אוטומטי? חחח כי ככה זה אצלי
2 201002 New member 1/12/05 #3 נ"ש-סתם שאלה שמעניינת אותי... ברישיון כתוב "אוטומט" או "ידני"? כאילו,יש כאלה שלומדים על אוטומט ויש שלומדים על ידני...
נ"ש-סתם שאלה שמעניינת אותי... ברישיון כתוב "אוטומט" או "ידני"? כאילו,יש כאלה שלומדים על אוטומט ויש שלומדים על ידני...
M MrJacKasS New member 1/12/05 #6 תראי אם עברת טסט על רכב ידני, לא יהיה רשום שום דבר מיוחד אבל אם עברת טסט על רכב אוטומטי, יהיה כתוב בהגבלות והיתרים: "מורשה לנהוג על רכב בעל תיבת הילוכים אוטומטית בלבד" (או משהו כזה..)
תראי אם עברת טסט על רכב ידני, לא יהיה רשום שום דבר מיוחד אבל אם עברת טסט על רכב אוטומטי, יהיה כתוב בהגבלות והיתרים: "מורשה לנהוג על רכב בעל תיבת הילוכים אוטומטית בלבד" (או משהו כזה..)
E Elanor Rigby New member 4/12/05 #12 מוזר...../images/Emo96.gif יש כאן מישהו שלמד על אוטומט וזה כתוב לו על הרישיון? כי על הרישיון שלי לא כתוב כלום. (והוא רק על אוטומטי)
מוזר...../images/Emo96.gif יש כאן מישהו שלמד על אוטומט וזה כתוב לו על הרישיון? כי על הרישיון שלי לא כתוב כלום. (והוא רק על אוטומטי)
B BaByGuRrRl New member 4/12/05 #14 בטח..זה אמור להיות כתוב..-> על שלי כתוב (מילה במילה אני מעתיקה מהרשיון חח) "מוגבל לרכב עם תיבת הילוכים אוטומטית"
בטח..זה אמור להיות כתוב..-> על שלי כתוב (מילה במילה אני מעתיקה מהרשיון חח) "מוגבל לרכב עם תיבת הילוכים אוטומטית"