שאלה

latina

New member
שאלה

שלום. קוראים לי הדס, אני בת 17, לומדת ביב' במגמת התקשורת. אני צריכה להגיש כתבה בכל נושא באבחר, ורציתי לכתוב על מחלת האפילפסיה. רציתי לשאול אם יש מישהו מומחה בנושא, שאני יכולה לראיין באמצעות האינטרנט, שמוכן כמובן לענות על שאלותיי ושאציין את שמו בראיון. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מישהו, ולתת לי את פרטיו כדי שאוכל ליצור עמו קשר, או לחלופין, תוכלו להציע את עצמכם ותסכימו להתראיין עבורי. חשוב לי להזכיר שאני תלמידת תיכון, ולכן הכתבה לא תתפרסם, זה רק בשביל ציון [וידע כללי בשבילי
] תודה רבה מראש לכל העונים :)

inbal88

New member
אז ככה..

ביום חמישי הקרוב אמורה להתארח בפורום נוירולוגית את מוזמנת לשאול אותה... למרות שאני די בספק אם נוירולוגים יסכימו להתראיין לסרט של מגמת תקשורת...ודרך אגב מידי פעם בערוץ 17 ב YES (נראה לי שזה ערוץ החיים הטובים) משודרים תוכניות על אפילפסיה...תעקבי אחרי לוח השידורים שלהם תראי מתי יש עוד תוכנית...(למשל היום בסביבות שבע הייתה תוכנית על אפילפסיה..
) ושאלות לגבי המחלה אני חושבת שכל אחד מחברי הפורום יוכל לענות לך...את מוזמנת לשאול.. בהצלחה לך בעשיית הסרט!

DesertVoise

New member
שלום לך latina

אנחנו מאד רוצים לעזור לך, מאחר ובאמצעותך עוד כמה אנשים ידעו יותר על האפילפסיה. אני תקווה שיהיה מי שיענה לבקשתך. שאלות לרופאה הם לא למטרה הזו. את יכולה להגיש את שאלותיך כאן בפורום, ותקבלי תשובות. קשה לי להאמין שיחיבו אותך להביא שם מתראין. ואולי השם ינתן רק למורה ולא לכולם.

../images/Emo140.gifהיי latina

תשאלי את שאלותייך, שהרי רובנו חווים את המחלה בכל רגע של חיינו, כי מי שאובחן כאפילפט, לכל החיים יהיה אפילפט, גם אם לא יהיו יותר התקפים. מעבר לכך, אוכל להפנות אותך להרבה מידע באינטרנט, ואחת לשבועיים, בימי חמישי, מתארחת אצלנו ד"ר קיפרווסר. נשמח לשתף פעולה

latina

New member
../images/Emo105.gifתודה לכל העונים

אבל זהו לא סרט.. זוהי כתבה כתובה לעיתון של סוף השנה, שאיתו אני מקבלת את ציון הבגרות שלי.. המתראיין יוזכר רק בשם וציטוטים.. אין איזשהוא רופא/ה שאתם יכולים להמליץ עליו? [חוץ מהניורולוגית שמתאחרת כאן, אותה כבר לקחתי בחשבון]

יש אנשי מקצוע בתחום

השאלה, מאיפה את בארץ, כך אוכל להפנות אותך לקבל תשובות מקצועיות בנושא, אבל בנוסף, כדאי לך לקבל מידע מאיתנו, החולים והמקורבים לנו, כך תהייה גם נגיעה לחיי היומיום המציאותיים של החולה, ולא רק מידע עובדתי יבש.

למעלה