שאלה

שאלה

שמעתי כמו כולם שיש יחידה שקוראים לה : בילוש נוער, עכשיו זו יחידה שאפשר להתקבל אליה מגיל 25 ועם המלצות. מצד עכשיו רשום בילוש נוער,כאילו "נוער" - אבל 25 זה כבר לא נוער.. אז תקנו אותי אם אני לא טועה,וככה אלו תנאי הקבלה..למרות שזה מה שאמרו לי בתחנת השטרה...

לדעתי זה פשוט מאד...

ב"ה לפי הבנתי, מה שכתבת, הוא פשוט מאד. זה מבוגרים שפועלים בין הנוער. כמו שחוקר ילדים, הוא לא ילד אלא מבוגר שפועל עם ילדים. כך גם פה, זה חברה שפועלים בין הנוער. שיתקנו אותי אם טעיתי. יום מקסים.

זה פשוט אבל למה קוראים לזה נוער אם

זה בגילי 25 פלוס....הרי נוער זה עד 18... ששמעתי נוער,אמרתי יו אני הולך על זה למרות שתנאי הקבלה לא קלים בכלל.. על פי מה שהבנתי מקצין משטרה...עם זאת,אני גם לא נער..אלא כבר בחור בן 20....מבינים...ככה או ככה זה עדין מהווה לי בעיה בגלל הגיל.

מתנדב

New member
אז אולי אתה מתכוון שבילוש נוער

הם ילדים בגילאי 10? או 17? קצת מחשבה לא תזיק, זה ברור מאליו שזה מדובר בגילאים מבוגרים יותר, שפועלים עם נוער...

כלל הנראה,לא הבנת את כוונתי..

מי שיכול להתקבל ליחידה הזו,לא יכול מתחת ל 25. אין הקשר לעבודה עם נערים בני 16 - 18.

Super Go

New member
בילוש נוער - ימע"ן...

היחידת בילוש נוער נקראת ימע"ן - יחידה למניעת עבריינות נוער. תנאי הקבלה הם מגיל 21 ומעלה (לא מגיל 25), מעבר תחקירים מעמיקים יותר מזה של המתמי"ד והית"מ, ומעבר הקורס שהוא יותר קשר משל המתמי"ד והית"מ. היחידה בעיקרון עוברת במקומות הבילוי של הנוער על אזרחי, ומטפלת באירועים בהם מעורב נוער, כי הם עברו הכשרה לכך. מתנדב ביחידה הוא לא סוכן שמסתובב עם הנערים. תנאי הקבלה ליחידה גם קשים יותר מאשר ליחידת הסיור או התנועה בגלל הרגישות שבעניין ובגלל אופי העבודה.

THC MaN

New member
שאלה בקשר לסוכן שמסתובב עם נערים

איך בדיוק זה מתנהל? מה התנאי קבלה? האם לוקחים ילדים בגילאים של הנוער? הילדים לומדים ביחד עם המטרה שלהם?

hafifdalil

New member
נוער חשיפה

"סוכן נוער" כמו שאתה קורא לזה הוא בעצם שוטר המשתייך למפלג "נוער חשיפה", בכל ימ"ר קיים מפלג שכזה. בד"כ מדובר בשוטרים בעלי מראה צעיר היכולים להתערות בקלות באוכלוסיית היעד. מן הסתם לא לוקחים נוער מכיוון שמשטרת ישראל לא מעסיקה בשורותיה ילדים. כיום עם גיוס השח"מ, קל יותר למצוא אנשים המתאימים (מבחינות רבות) לעבודה כסוכנים בקרב נוער.

Super Go

New member
תודה על התיקון...

אני זכרתי מהאוגדן כי זה 21, אז או שזכרתי לא נכון או ששינו. בכל מקרה, תודה על התיקון.

yossiovadya1

New member
אופס אמיל רשמתי מהמקדה בניק שלך

emiln1

New member
../images/Emo6.gif לא הבנתי וחשבתי מתי רשמתי../images/Emo6.gif

למעלה