שאלה....

שאלה....

עוד לא הצטרפתי לקבוצת אימונים אבל יום חמישי הזה אני הולך לסיי שוקידו והשאלה שלי.. יש לי גשר בשניים האם זה יפריע לי במהלך הקרבות? כי בעיקרון אם אני מקבל מכה בפה נוצרים לי חתכים ויורד לי הרבה דם

Defuse

New member
לכולם...

לכולם יורד דם מהפה מתי שהם מקבלים מכה... למרות שעם גשר זה משהו אחר.. אבל אף פעם אין בטוח ב-100%.. תמיד יכול להיות שתקבל מכה.. אפילו סתם ברחוב בטעות.. אז עדיף להסתכן ולחיות מאשר לא להסתכן ולא לחיות...

bmt29

New member
מניסיון העבר...

שתי עצות שימושיות: א. תשתדל לקבל פחות מכות בלסת התחתונה, מכות אחרות לא צריכות להפריע במיוחד. ב. על כל מקרה שלא יבוא, יש תכשיר שנקרא: "אפטה איקס"! זה מן נוזל שמגרגרים בפה והוא יוצר מגן מסביב לפצע או חתך. זה מונע כאב ומזרז את תהליך ההחלמה. מומלץ בחום!!! באמת זה אחד הדברים היותר גאוניים שהמציאו!

ננדין

New member
מה לגבי מגן שיניים מורחב?

תדבר אם הרופא שיניים שלך והמאמן לגבי מגני שיניים.

א1ט1

New member
זה גם תלוי בסוג העבודה שתעשה

אין לי מושג מזה סיי שוקידו אבל מקס' אל תעשה קרבות עד שיורידו לך אותו.

TaiKwonDo

New member
גם לי יש גשר

זה בכלל לא מפריע להתאמן... אבל תראה- לפעמים מאחורה נוצרים פצעים כאלה אז מה שאני עושה זה לפני האימון אני שם שעווה (אתה אמור לקבל מהאורטודנטית) אני שם שעווה על הגשר וזה בעצם מגן על החניכיים ומונע פציעה או פתיחה של פצע... לי אישית בהתחלה זה ממש עזר אחר כך אתה תתרגל למכות אבל אני לא חושב שתדמם...

לא קיבלתי שעווה

אבל אני יודע על מה אתה מדבר.. ואתה שם את זה ממש על כל ריבוע? בעזרת השם יורידו לי תגשר המזדיין הזה עוד חודש-חודשיים

TaiKwonDo

New member
אמ..

לא יצא לי כל כך להשתמש בשעווה כי הגשר ממש לא מפריע... לפעמים כשמחזקים אותו אז אני שם על הריבועים שכואבים לי... לפעמים אני חוטף מכות בפה אבל אני לא מדמם מזה.. אולי זה יוצר פצע אבל לא דימום אני לא חושב שתדמם ממכות בפה. פשוט תראה באימון הראשון אם כואב לך אם רק במקומות מסויימים אז תשים שעווה.

למעלה