שאלה

helenas

New member
שאלה

אני לא מעריצה של סימפל, אבל חברות שלי כן, ורציתי לדעת משהו, אתם, בתור מעריצים, מחשיבים את סימפל פלאן כ- רוק(או שמא פאנק רוק)? כי אני יותר חושבת שהם פופ וחברות שלי, שחוץ מכמה יוצאים מן הכלל , שומעות רק רוק. אני מתנצלת על האשכול החדש:)

Beautiful Scar

New member
פאנק, מותק הם פאנק-פופ.

><../images/Emo163.gif

אני ממש ממש ממש לא אכנס לויכוח הזה שוב. תקראי להם מטאל מצידי, אני מגדירה אותם כרוק. נקודה.

sapirush1

New member
פאנק מותק זה סוג של רוק

ואני אולי האחרונה שיכולה להגדיר אותם בתור סגנון כלשהו כי אני באמת לא מבינה בזה אבל עד כמה שהבנתי הם פאנק-פופ או כמו שקראו להם כשפתחו את הפורום פאוור פאף פאנק או משהו כזה חח

Beautiful Scar

New member
חח.. אני יודעת שפאנק זה סוג של רוק

אבל יש פאנק-פופ & פאנק-רוק כמעט ואין פאנק רוק בימנו..

sapirush1

New member
מישהו יסביר לי אחת ולתמיד

מה ההבדל בין פאנק-פופ לפאנק-רוק?

hellofanickname

New member
../images/Emo72.gif ההבדל הוא שזה על בסיס פופ

וזה על בסיס רוק. אני מניחה שאת יודעת מה ההבדל.

Edgar Davids

New member
שונא את כל ההגדרות

אבל אם כבר אז יש שירים שהם פאנק רוק ויש פאנק פופ זה משתנה.

female drummer

New member
אני לא מבינה למה אנשים מופתעים

זה לא שללהקה יש קטעים מורכבים בשירים, אין להם קטעים קשים במיוחד או סולואים מיוחדים וקשים בגיטרה או תופים. זה לא שהליריקה מסובכת, עם יותר מדי מחשבה מאחורי המילים, עם מטאפורות, ואתם יודעים למה הכוונה. המילים והמנגינה הם קליטים ונחמדים, POP=Popular מוזיקה פופולארית, מסחרית, מיינסטרים. וחוץ מזה, פאנק זה דבר ראשון, לפני המוזיקה ה"רועשת" הוא מרדני, הוא אנטי ממסדי, ואני לא מצאתי את זה אצל סימפל פלאן... אני לא באה להעליב את הלהקה, אלוהים יודע שיש לי שניים- שלושה שירים שלהם אצלי במחשב, ויש לי אינספור חברות "פריקיות" (כתבתי בגרשיים בגלל שהן לא אוהבות שקוראים להן ככה)שמעריצות אותם,אבל פאנק רוק, הם לא. תנו הצצה בפורום פאנק, וזה לדעתי יחדד את ההבחנה שלכם. לילה טוב.

come on../images/Emo129.gif,,,

פופ זה מהמילה פופולאר=פופולארי. הוא כולל כל דבר שבימינו נפוץ ומקובל וסימפל כאלה. העובדה שהדביקו לבירטני ולכריסטינה תווית של "פופ" זסה לא אומר שזה הסגנון היחיד, פופ כולל הכל. ואני אומרת שאם חייבים אני אגיד שהם פאנק. וזייהו

למעלה