שאלה

adidas88

New member
שאלה

הבנתי שבפורום יש גם טסטרים.... אולי אתם מוכנים להסביר מודע אתם שובתים?!? סליחה,עושים עיצומים.

recoil

New member
כן

רוב הנבחנים שלי אינם שמים ספיד סטיק לפני הטסט וזה פוגע בנחיריים הרגישות שלי, אחרי הכל אני טסטר ואני ממש רגיש.

B B A

New member
ואני אומר שוב (למרות שאני לא טסטר)

הבוחנים שובתים על הכוונה להפריט את משרד הרישוי.

Daemonlior

New member
איך בכלל אפשר להפריט את משרד הרישוי

זה חייב להיות ממשלתי.. זה כמו שיפריטו את משרד הפנים או משהו כזה.. נשמע לי מטומטם לגמרי..

ארז דלל

New member
אני גם שאלתי, וקבילתי תשובה כזאת

רוצים להפוך את המבחני תאורטים (תאוריה) לגוף עצמאי (כוח אדם) שמופעל ע"י קבלנות. כיום זה מועל ע"י בוחנים מטעם משרד הרישוי. המדינה רוצה להפריט את התאוריות וככה לחסוף הרבה כסף. אז הבוחנים מוחים על זה

adidas88

New member
תודה אבל....

הבנתי גם שבגלל שפיטרו 35 טסטרים מכל הארץ....? זה נכון? ולמה נראה לכם שעיצומים עוזרים? למה לא שביתה?

munge88

New member
מילא שובתים אבל מהעוזרת השביתה

אם לא מדברים עליה בתקשורת?!

WildLove

New member
אשכרה

הדבר היחידי שנוצר מהשביתה הזאת היא שתלמידי לימוג נהיגה נדפקים :(

dor119

New member
למה שביתה / עיצומים !!!

שבת שלום . העיצומים שנוקטים הבוחנים הם מפני שהנהלת המשרד אינה מכירה בוועד העובדים שלנו . כרגע זאת הסיבה , יש סיכוי שהעיצומים האלה יוחרפו עד כדי השבתה כללית של המבחנים . נכון שברקע הנהלת המשרד רוצה להפריט בתחילה את מיבחני התיאוריה ולאחר מכן את המבחנים המעשיים .הבוחנים מתנגדים לא צריך להגיד איזה "מסחרה" תהיה במבחנים המעשיים אם זה יעבור לפרטי . בקיצור יהיה מאבק שיכול להסתיים בהשבתה כללית . תתכוננו

NewUser4

New member
עוד קצת לגבי השביתה

בעניין ההפרטה, ת'אמת שאני לא רואה דרך בה יצליחו להפריט את מבחני הנהיגה העיוניים ו\או המעשיים. זה לא יעבור מבחן כמו בג"ץ לדוגמה, וגם לא את מבחן המציאות, ולא צריך להכביר במילים, ניתן להבין לבד. העיצומים אינם באור הזרקורים בתקשורת מהסיבה שאין בהם עניין רב לציבור. דובר מעט בתקשורת על העניין אך לא נעשה מזה סיפור גדול. להבדיל לדוגמה מהעיצומים בבנקים שיש להם עניין גדול יותר לציבור שכן זה נוגע ברבים מהאנשים במדינה בצורה ישירה או עקיפה.

Marble Arch

New member
רגע, באמת מעוניינים להפריט?..

אני הייתי בטוחה שמדובר בשמועות..

למעלה