שאלה.

Antonio Montana

New member
שאלה.

היי, שלום לכולכם. אני חובב גדול של קאמל, יס, קצת ג'נסיס, סטילי דן, וגם ופינק פלויד, איך אפשר לא.. אני לא מגדיר את עצמי כמבין גדול ברוק מתקדם, אבל רציתי לשאול את "המבינים" שאלה, או לקבל המלצה.. ככה, לאחרונה התחלתי לשמוע קצת CARAVAN, את הדיסק waterloo lily. יש שם טראק של 10 דקות, אינסטרומנטלי לגמרי, שנקרא nothing at all - it's coming soon. הטראק הזה הזכיר לי את "one of these days ill get an early night" של קאמל מ'ריין דאנסס'. גם כן טראק של 5 דקות, אינסטרומנטלי לגמרי. יש לשני אלה סאונד מאוד ג'אזי, פז'ון כזה. אני תהיתי האם יש להקות או אלבומים שונים שאתם יכולים להמליץ עליהם, עם מוסיקה בסגנון.. אינסטרומנטלית, עם באס-ליינים כאלה, אורגן/סינת, והכל.. תודה בהקדם לכל המגיבים ושבת שלום.

עמית ע

New member
יש לי המלצה נהדרת בשבילך

האמונדיסט אנגלי לא כל כך מוכר העונה לשם בריאן אוגר (Brian Auger). חפש את האלבומים שהוציא עם הרכב בשם Oblivion Express. דווקא לא אינסטרומנטלי לרוב (בריאן אוגר שר בעצמו בקול שמזכיר קצת את סטיבי וינווד מטראפיק), אבל די קרוב מבחינה סגנונית לקטעים שציינת והכי חשוב - משובח!

Antonio Montana

New member
מצויין..

הבריאן אוגר הזה ממש לא רע. באמת, זה פחות או יותר מה שחיפשתי.. וזה לא רע בכלל שהוא שר.. יש עוד המלצות? את שאמאל של גונג יש לי, לא בדיוק הסגנון שעליו אני מדבר.

למעלה