שאלה

KOBEE 80

New member
שאלה

מין אוראלי אם אני לא כ"כ מכיר את הבחורה יש בזה חשש למחלות

מחקרים בתחום המין האוראלי הוכיחו ש

מין אוראלי עלול לגרום לסרטן בפה.... לך תבין מה עושים עכשיו
מפסיקים
ממשיכים
שמים שקית על הפה/על איברי המין (קונדום כבר יש). לגבי השאלה עצמה, קצת בעייתי לענות על זה לדעתי. מאיפה אנחנו מכירים את הבחורה
ואם תכיר אותה, אין סיכוי שתדבק במחלה
יש כמה מחלות שניתן להידבק בהן, מה אתה רוצה שהיא תעשה, תוציא לך תוצאות בדיקות דם שעשתה אתמול

Fenris

New member
"מחקרים הוכיחו"

תסלח לי. כל המחקרים האלה על מה מסרטן ומה לא הם מחקרים סטטיסטיים בלבד (למעט מחקרים בודדים שבהם יש גם ניסויים בבע"ח - בדר"כ עכברים). אז זה שבהשוואה בין כ-1500 איש עם סרטן לבין כ-1500 איש בלי סרטן יצא שבקבוצה השניה היו פחות מוצצים ומוצצות זה לא אומר כלום, לדעתי. אז נכון, אני לא דוקטור, ולא פרופסור, ואפילו לא סטודנט לרפואה או למתמטיקה סטטיסטית, אבל הנתונים האלה לא נשמעים לי חקוקים בסלע. ואני מחיל את האמור לעיל גם על מחקרים נוספים בנושא, בין השאר על גלולות למניעת הריון, צ'יפס, קפה וכו'. אבל האמור לעיל אינו מהווה המלצה לאיש. אוי ואבוי לי אם מישהו במקרה יחלה בסרטן (לא עלינו) ויאשים אותי שגרמתי לו לנטוש את הזהירות ובגללי הוא התחיל לאכול צ'יפס... או למצוץ, לצורך העניין. שתהיו לי בריאים, כולכם.

Fenris

New member
חס וחלילה, לא משהו נגדך

אני פשוט שומר את זה בבטן מאז השרשור האחרון בנושא "מין אוראלי וסרטן", והחלטתי להוציא את זה עכשיו.

חופ שיה

New member
כן

כנס ל- פה. חשוב לדעת. וגם חשוב לדעת שהסיכויים להדבק מסקס אוראלי הוא קטן מאוד בדיוק כמו הסיכוי להיפצע בתאונת דרכים.

חופ שיה

New member
חשוב שתהיה מודע לכך

חשוב שלא תצחצח שיניים לפני פגישה מינית. חשוב שלא תנשק נשים עם פצע בפה חשוב שלא תרד לנשים מסריחות במיוחד חשוב שתסדוק קצת את העבר המיני של הפרטנרית שלך חשוב שתהיה זהיר עד כמה שאפשר וכל זאת מבלי לפגוע בהנאתך והנאת שותפתך למיטה, כולם עושים סקס אוראלי לא מוגן - לא מתים מזה אבל עלולים לחטוף מזה לעיתים רחוקות.

KOBEE 80

New member
אם אני עושה את זה כלומר היא יורדת

לי בלי קונדום יש בזה בעיה?

daniella1980

New member
סתם דוגמא

לה יש הרפס בשפתיים. היא יורדת לך. לך יש הרפס בזין. לנצח. (אבל אני לא דוגלת בהתנזרות, אלא בבררנות, בכל זאת לא להגזים בכמויות הפרטנרים, ככל שיש יותר - נחשפים יותר, עדיף להצמד לכמה קבועים אם המדובר במין בלבד, והכי חשוב.. להנות:) )

daniella1980

New member
חח לא מספיק?

שמע, מן הסתם תיאורטית אפשר להדבק גם באיידס. אם לך יש פצע מיקרוסקופי בזין, ולה יש חתך בלשון, ויהיה מגע דם בדם... ואכן היתה הכתבה בנושא סרטן הפה וקונדילומה. בקיצור, מסוכן לחיות ולנשום, מה לעשות? לבחור איך לחיות ואילו סיכונים לקחת. גם כשאתה חוצה כביש אתה לוקח סיכון, שלא לומר כשאתה שותה מים מהברז או נוהג ברכב שלך (במדינת הנהגים המופרעים הזו). לא צריך להכנס להסטריה מכל מגע מיני. זה לא שכל יום איזו זונת צמרת אחרת שהייתה עם 3000 גברים, מוצצת לך. כולה בחורה אחת. אם כלכך מדאיג אותך, אתה יכול לעשות לה תשאול קצר (לגיטימי ורצוי) על הרגלי הבריאות שלה - האם קיימה מין לא מוגן, האם עשתה בדיקת איידס וכו'. זה כבר עושה רושם של אדם שיותר שומר על עצמו - אחד שהולך ובודק, ומודע.

daniella1980

New member
ואגב הערה חשובה

לגבי ההרפס, אם נבהלת - זה משהו ש**רואים**. אם יש לה פצעים בשפתיים, אתה תראה אותם. אם אין לה פצעים והיא בכל זאת נשאית, סיכויי ההדבקה אפסיים!

november76

New member
כל מילה נוספת מיותרת

כל אחד שיפעיל את שיקול דעתו <לא חסרים דברים מסוכנים>.

thedanyboy

New member
מציצה והסיכונים הבריאותיים שלה

עם קונום - מחקרים הוכיחו שמצציה עם קונדום גורמת לסרטן. הקונדום בנוי ממספר חומרים ובנוסף יש עליו תוספות של חומרי סיכוך שונים. חומרים אלו עוברים ,בחלק מהמקרים, פירוק אלפא או בטא ע"פ זמן מחצית החיים של החומר שלהם שהוא יחסית במקרים של חומרים אלו - קצר. כתוצאה מפירוק כזה (אלפא או בטא) נפלטת קרינת גאמא שהיא כן חודרת את קרום התא ומהווה סיכון 1 להרבה שבאותו רגע התא הזה מבצע חלוקה וזה עלול לפגוע בתהליך ולגרום למטוציה. הסיכוי שהמוטציה הזו תגרום למצב שהתא מתרבה ללא הפסקה היא קטנה מאוד. המחקרים מתבססים על כך שקצב שכפול התאים באזור האפידרמיס של התא הוא מאוד מהיר. הסיכוי לסרטן ממציצה עם קונדום מאוד מאוד נמוך ,אבל קיים. בלי קונדום - לפי מה שיש לך על האיבר (או במחזור הדם שלך) זה מה שהיא תקבל. רק אציין כאן שלדוגמא חידקים בנמצאים במעי הגס הישר (רקטום) נשארים לנו על כל הגוף - בעקבות זה שהם שרדו הסתבנות במקלחת - לכן סביר להניח שבכל חלק בגוף שלך יש המון המון חידקים ולא משנה ממש אם היא מנשקת לך את הפיטמה או את האיבר - הסיכוי של לקבל משם משהו הוא זהה כמעט. TheDnayBoy ביו של התא.

daniella1980

New member
עוד סיכון במציצה עם קונדום

חוסר הנאה משוועת של שני הצדדים. עדיף כבר לשחק בדוקים.

thedanyboy

New member
שהילד לא יגיד שהוא לא מודע

אחרי זה בפורומים כאלו יש שאלות כמו "אם אנחנו מזדיינים בתחת והוא גומר לי בתחת אני יכולה להכנס להריון?" אז לפחות שכאן ילמדו אם לא בבצפר

למעלה