שאלה

מצב
הנושא נעול.
שאלה

שאלה
היי,אני תלמידה בכיתת מחוננים(י')והייתי שמחה לשמוע על פנימיות או בתי ספר תיכוניים למחוננים,שמשלבים אומנויות,מוזיקה ו/או תיאטרון. תודה רבה!

../images/Emo207.gif בעיות מילוליות ברשת?

בבקשה
קבלי שרשור מן העבר.
בעיות מילוליות ברשת?
היכן אני יכולה למצוא בעיות מילוליות ברשת לכיתות א-ב ולא בפורום הגדול למורים והגננות? הפשוש סיים את בלי סודות היום מתחיל חוברת קטנטנה שנקראת מילוי הוראות - הוא עיין בה בשבת וכמעט בכה - היא כלכך שטותית ודבילית לטעמו לטענתו הוא גומר אותה ביום אחד - המורה בטח תמרח אותה על שבוע...

דורית1900

New member
חוברת "מילוי הוראות"

בעיות מילוליות ברשת?
היכן אני יכולה למצוא בעיות מילוליות ברשת לכיתות א-ב ולא בפורום הגדול למורים והגננות? הפשוש סיים את בלי סודות היום מתחיל חוברת קטנטנה שנקראת מילוי הוראות - הוא עיין בה בשבת וכמעט בכה - היא כלכך שטותית ודבילית לטעמו לטענתו הוא גומר אותה ביום אחד - המורה בטח תמרח אותה על שבוע...
חוברת "מילוי הוראות"
נועדה להבנתי לשפר את היכולת בתחום של קריאת הוראות לעומק והבנתן במלואן. ההוראות הן בכוונה טריוויאליות ופשוטות. הרבה ילדים אינטליגנטיים טועים במיבחנים משום שאין להם הסבלנות וההרגל לקרוא את השאלה עד הסוף. חוברת "מילוי הוראות" באה לנסות לפתור את הבעיה הזו.

Forum User

New member
../images/Emo45.gif בעיה מוכרת אצל מחוננים רבים

חוברת "מילוי הוראות"
נועדה להבנתי לשפר את היכולת בתחום של קריאת הוראות לעומק והבנתן במלואן. ההוראות הן בכוונה טריוויאליות ופשוטות. הרבה ילדים אינטליגנטיים טועים במיבחנים משום שאין להם הסבלנות וההרגל לקרוא את השאלה עד הסוף. חוברת "מילוי הוראות" באה לנסות לפתור את הבעיה הזו.
בעיה מוכרת אצל מחוננים רבים

לא בטוחה בכלל בכלל שזה עובד.

חוברת "מילוי הוראות"
לא בטוחה בכלל בכלל שזה עובד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה