שאלה...

Gvibe

New member
שאלה...

אני מנסה להקליט דרך המקלדת שליטה..ערוץ אחד סינטי... וערוץ נוסף אני רוצה להוסיף תופים.. אז אני מקליט בערוץ מידי אחד הכל טוב ויפה.. אני מוסיף ערוץ מידי חדש ומשנה לו את האין ואווט..אבל אז גם הערוץ הקודם משתנה לי לוי אס טי אינסרומנט שפתחתי... מה אני עושה במצב כזה בכדי להקליט בנוסף לערוץ אחד עוד ערוצים מבלי שהכל ישתנה לי..?

HeavenlyB

New member
האם אתה משאיר את ה-VST הקודם פתוח?

הערוץ מידי לא ישנה לבדו את החיווט אלא אם משהו השתנה בפרוייקט, כמו VST שהיה קודם ועכשיו לא קיים. את ה-VST החדש שאתה פותח, האם הוא בנוסף לקודם או שהחלפת את הקודם בחדש? דבר שני, כשהחלפת יציאות, בדקת שהערוץ מידי הנכון מסומן? יכול להיות שהערוץ הקודם היה מסומן ולכן התחלף לך הסאונד כששינית יציאות?

Gvibe

New member
תקשיב לסדר הפעולות שאני עושה ותקן

אותי אם אני טועה... פותח פרוייקט חדש.. add midi track-מפה F11 לvst inst.. פותח נגיד את ה LM 7 סבבה.. מקליט בערוץ שפתחתי כמובן אחרי שהגדרתי באין את המקלדת ובאווט את הLM7 לאחר ההקלטה אני עושה add midi track--- ופה אני רוצה להקליט משהו אחר נאמר אורגן (מהמקלדת) אז פתחתי ערוץ מידי נוסף ובו אני מנסה להכניס vst אחר כגון:A1 למשל.. ואז קורים לי הדברים הבאים: *או שהוא שואל discart \keep שפה זה כאילו האם לזרוק את ה vst של קודם.. שפה אני לא יודע מה לעשות כי אם אני אומר לו להשאיר אז אין לי איך ללהקליט אורגן כי הvst מוגדר כתופים.. או שהוא מעביר לי לאורגן ואז כשאני מקליט אז הערוץ הראשון בו הקלטתי תופים מתנגן כאורגן..כאילו התווים שהמקלדת רשמה על הערוץ כתופים מתנגנים עכשיו כאורגן.. מה לעזאזל אני עושה? אני רוצה להקליט על ואז כמובן להוסיף עוד ועוד ערוצי מידי ליינים של בס ליינים גיטרות אורגניםן מצילות לכל צליל אני רוצה ערוץ משלו... אבל אני לא מצליח לעשות שני צלילים שונים בשני ערוצים איך אני עושה את זה? (תודה מראש כמובן על הסבלנות וסליחה על הבורות..)

elper11

New member
תראה מה אתה עושה...

אתה מגדיר ויאסטי...אתה מקליט לו על ערוץ מידי... עד עכשיו הכל מצויןן... עכשיו אתה רוצה אורגן..אתה צריך לפתוח עוד ויאסטי ולא לעשות discard\keep...כי זה שואל אם להחליף את הקודם או להשאיר אותו... יש לך שם מלא מקומות לעוד פלאג אז למה אתה מנסה לפתוח על אחד וזהו... הקלטת את התופים זהו...פתח ערוץ מידי חדש...פתח ויאסטי חדש..תגדיר את האאוט לאורגן A1 נגיד או מה שרצית וזהו... יש לך שם מלא מקומות אז אל תגיע למצב שהוא ישאל אותך אם להחליף...

Gvibe

New member
סבבה...הבנתי את זה כבר...

תודה בכל אופן...אבל איך אני עושה ליין קבוע של בייס דראם שישב לי על הביט..? ולא יברח? ע"י הכפלה?! זה לא יוצא מדוייק ואז צריך לשחק עם זה שעות.. אין דרך קלה יותר? ואיך אני מגדיר את הטמפו של הקליק-(מטרונום) ?

elper11

New member
לגבי הלופ של הבאס...

יש לך למעלה כפתור כזה >|< זה כפתור הSnap..ברגע שהוא "לחוץ" אתה זז לפי הבאר או הביטים...שזה קבוע...ברגע שהוא לא...אתה נע בחופשיות על רצף הזמן..תהנה :)

למעלה