שאלה...

חזי147

New member
שאלה...

יש לי מורה לחינוך תעבורתי בבית ספר.. הבנתי שהוא מוכר ספרים..לתיאוריה ב10 שקל כדי לקנות ממנו את הספרים? כאילו הרבה ממכם עשיתם את זה?

blabla2a

New member
תלוי

בעיקרון הספר חמוד ויכול לעזור לך אבל המור הנהיגה צריך להביא לך ספר שמתמקד במבחן תיאוריה והוא הכי טוב אם יש לך 10 שקל להוציא על ספר שכזה למה לא o_O

miracle16

New member
תקנה תקנה!!!

הספר עצמו אמנם מפורט מדי וארוך מדי ויש בו הרבה דברים שאתה לא צריך אבל בסוף הספר יש תרגול שלדעתי הוא הכי טוב שיש לדעתי לא הייתה שאלה אחת אפילו שהייתה לי בתאוריה ולא הופיעה לי בספר הזה יש שם גם כמה מבחני תאוריה של 30 שאלות וגם מבחנים ממוקדים ספיצפית על נושא מסויים כולם מעולים מעולים!

Daemonlior

New member
צור איתי קשר..

אני אשלח לך את התוכנה של הספר "נהיגה נכונה 2004", זה מעולה.. 145 מגה, שעתיים מקסימום וזה יסיים.. האיי סי קיו שלי: 96146391

חזי147

New member
כנסי

יש לי את התוכנות הבאות במחשב נהיגה נכונה 2004 בנק השאלות לומדה של נהיגה 2005 קיצור יש לי הכל אני אומר כאילו עדיף ללמוד במחשב מאשר בספר? תודה רבה על ההצעה שלך!!!

Daemonlior

New member
כנס..

אני אישית למדתי את כל הספר ואחר כך חזרתי על זה בתוכנה.. אבל זה אותו הדבר בדיוק, אז תבחר לך מה שנוח לך.. לגבי בנק השאלות, לא השתמשי בו, נראה לי שהם קצת הגזימו שם.. יש שם הרבה דברים לא קשורים.. לומדה של נהיגה 2005 אני לא מכיר.. בכל אופן, נהיגה נכונה 2004 אמור להספיק לך.. לי זה הספיק..

חזי147

New member
תודה רבה!!!!!!!!

בנק השאלות אני משתמש בגלל התמרורים ויש שם אופציה של מבחני תיאוריה כלליות ונושאים שווה בדיקה למרות שבאמת יש שם שאלות לא קשורות מה באמצע החיים יש לי שאלה על אופנוע?מענין תתחת 500 סמ"ק

miracle16

New member
אמרתי לך.. תקנה את הספר הזה ב10

שקל אתה לא תצטער... הוא באמת סוגר לך את כל האפשרויות מכל השאלות... אני גם למדתי מנהיגה נכונה 2005 (הספר.. התוכנה לא עבדה אצלי) אבל היו שאלות שהופיעו בספר החום המגעיל של ביצפר שהיו בתאוריה ולא היו בשום מקום אחר (ואני למדתי מ3 ספרים פלוס האינטרנט) אגב אתה יכול לצלם את השאלות האלה.. השאלות הקריטיות באמת שם זה 100 שאלות שרובם הופיעו לי בתאוריה.. וזה איזה 5 עמודים

חזי147

New member
סבבה תודה רבה לכולכם על העצות..

כמה זמן בערך למדתם אם הספר ותוכנות והכל? אני לומד כזה בחפיף עכשיו כבר ניראה לי אני יודע הכל.. אבל במבחן שאני עושה נגיד בתוכנה אני נכשל חח זה הורג אותי

Daemonlior

New member
הממ הספר הוא ככחול.. לא חום..

כנראה שאתה מדבר על ספר אחר.. הספר הכחול והתוכנה מעולים לפי דעתי.. כמובן, חוץ מהספר דרוש גם קצת טאקט וידע בסיסי.. השילוב של כולם יעזרו לך לעבור תיאוריה בלי בעיה.. אני למדתי 4 ימים בערך.. כי המורה הלחיץ אותי.. למדתי רק בערב קצת, ויומיים לפני קצת חרשתי.. אבל ידעתי את כל הספר בע"פ (וזה לא מתאים לי.. אני לא טיפוס שיודע להתכונן למבחנים)

miracle16

New member
הספר של ביצפר הוא חום..

קורא5ים לו "חינוך תעבורתי" לפחות זה שאני קיבלתי למרות שהוא קצת ישן כי סיימתי ביצפר כבר.. הנהיגה נכונה הוא כחול-אדום ספר טוב מאוד אגב

Daemonlior

New member
תשובה

אנחנו מדברים על התיאוריה, לא לומדים תיאוריה מהספר של חינוך תעבורתי.. שהוא אגב לא מעניין בגרוש..

miracle16

New member
לא אמרתי שלומדים תאוריה מהספר

של חינוך תעבורתי.. אמרתי שהתוכן של הספר עצמו חרא אמרתי שפותרים את ה100 שאלות לפחות שבסוף הספר כי משם היו לקוחים לי רוב השאלות ואלה באמת שאלות מצויינות

Daemonlior

New member
הא הבנתי..

בכל אופן, אני חושב שהספר הכחול יספיק.. אבל כמו שנאמר, כל המרבה הרי זה משובך..

למעלה