שאלה

רקדנית1

New member
שאלה

האם לאוניברסיטת "האקדמיה למחול ע"ש רובין" בירושלים יש אתר אינטרנט? אם כן אשמח מאוד אם תתנו לי פה קישור לאתר.

נצל"ש! שאלה די חשובה...

הג'אז סטודיו של לאה מנור זה על רמה
ויש לדאנס סיטי <הרצליה> אתר
ובסטודיו DNA יש ג'אז
ואם כן איך הוא
סורי על כ"כ הרבה שאלות.. אני פשוט מחפשת איפה לרקוד..

לי יש שאלה[שאלות] ../images/Emo9.gif

ממ איך הולכים השיעורים שם? זתומרת משלמים פר שיעור נכון? ומה ההבדלים בין הקבוצות?... קיצרר...אני לא ממש יודעת איך מתנהלים שם העיניינים...הופעות וכאלה..להקה ייצוגית...אנאערף...:] אז יהיה נחמד אם תסבירי לי תודהה

maholnikit

New member
אין בעיה. בכיף

ככה. את יכולה לשלם על שיעור בודד..אבל בעיקרון זה הולך לפי כרטיסיות...נגיד אני קונה כרטיסיה של 5 פעמים בשבוע זאת אומרת 20 חורים לחודש... בעיקרון יש לסטודיו להקה שהיו לה כבר אודישנים השנה אבל כל שנה יש עוד פעם אודישנים...והלהקה היא זאת שמופיעה ובאה לחזרות בסופי שבוע ומקבלת סדנאות וכאלה... במערכת שעות כתוב את הרמה של השיעור..מתחילים(bigginers) בינוניים (int.) מתקדמים(adv) ושיעורים פתוחים (open)...צריך לנסות לראות איזה רמה מתאימה..וזהו.. עוד שאלות בכיף יתקבלו.

מעינוש אנלא ממש יודעתת....רק שתדעי

אני הולכת ביום ראשון לשיעור של סובר...ואז נחייה ונראה!

th123

New member
דאנס סיטי או לאה מנור

אני אישית התנסיתי בשני הסטודיים, שניהם סטודים מעולים באמת. אך כל אחד מתמקד בתחום שלו. אם את רוצה עזרה והכל, אין לי בעיה לייעץ לך, מה התחום שאת רוצה להתמקד בו??? ואני מקווה שאוכל לעזור לך

maholnikit

New member
רק רציתי להגיד...

שבאמת לאה מנור מאוד חזק בקלאסי..והשם שיצא לדנסיטי זה שהקלאסי חלש...אבל תכל'ס יש לנו מורים ממש טובים וגם הרבה תלמידים חזקים....

../images/Emo45.gif

אני רוקדת אצל לאה מנור בקלאסי, והתנסיתי גם בג'אז והמודרני שהם ממש טובים. אני יודעת מחברות שלי שהקלאסי בדאנסיטי הוא מאוד לא מחייב, וזה יותר לכיף מאשר להתקדם. [הן ממש מקבלות כרטיסיה עם ניקובים ונכנסות לאיזה שיעורים שבא להן]

למעלה