שאלה

Taz39

New member
מייקי...

את בעצמך אומרת שהדברים שאת מתעצבנת עליהם... בטלים בשישים...וסביר להניח שבסיטואציה שונה זה היה שונה...קודם כל תחליפי סיטואציות...לא רואה שום בעיה...איתו אלה איתך... סברי את אוזני לדברים המעצבנים על מנת לתת כיוון כלשהו לתגובה אולי שונה... טאז - בזמן ההמתנה הולך לעשות קפה...

מייקי31

New member
דברים קטנים ומרגיזים

כמו הצפה של שיחה במסנג'ר באייקונים מטופשים כשאני מבקשת שיפסיק - וכאילו להתגרות בי זה מחריף. כמו נסיונות לשכנע אותי להיפגש הלילה כשאני לא יכולה אני עייפה אני רוצה לבד כאלו דברים שבימים אחרים אולי לא הייתי מייחסת להם חשיבות, אבל פה הם מקבלים משמעות גדולה. למה? מיכל

צירוף של כמה דברים

הוא ניג'ס, יש כאלו שנהנות מזה שמציקים להם ובסוף הן נשברות... אולי בזמן אחר גם לך זה היה מתאים, אבל עכשיו הוא בא לך רע וגם את לא ממש יש לך עצבים כנראה, כעובדה אני יכולה להסתכל על השרשור הזה ולראות כמה אנשים הגיבו לך וחשבו בשבילך וניסו לעזור ולא ממש טרחת להגיב :) זו לא ביקורת זה להראות לך שאולי פשוט אין לך עצבים בזמן האחרון

אולי כי הוא מאד רוצה

לראות אותך? לזרום? להשוויץ קצת באייקונים? ( גבר חחחחחח ) למה זה באמת מעצבן אותך? אולי כי זה לא הולך לפי הקצב שאת רוצה ( איטי יותר? ), אולי כי את רגילה ליותר ספייס ומעצבן אותך כשמישהו הורס את זה בטלפון? קצת מאבד מהחופש שבו את נותנת לעצמך? והוא? הוא יודע שזה מכעיס אותך?

ד נ י ת3

New member
יצאתי עם בחור

שכל מה שהוא עשה עצבן אותי. אבל ה-כ-ו-ל. הוא היה בחור טוב, נשמה טובה, מתוק, אוהב. אבל הרגיז אותי. ברמה של אפילו איך הוא מדבר. היום אני יכולה להגיד לך שזה לא הוא. זו הייתי אני לא רציתי אותו. לא הייתי מוכנה לקשר.

הפלא ה8

New member
סליחה, אבל הבחור פשוט לא רואה אותך

את מבקשת שיפסיק עם האייקונים והוא מתעלם, את אומרת שאת לא רוצה לצאת כי את עייפה ורוצה לבד והוא בשלו - הוא רוצה לראות אותך היום, עכשיו... אני מאד מבינה את הכעס שלך במידה זו או אחרת. הבן אדם לא מקשיב לצרכים שלך ולא מכבד את בקשותיך. נכון שהוא מחזר...ומנסה להראות לך כמה הוא מעוניין והכל, אבל לתת לך משקל ברצון הזה זה לא פחות חשוב לדעתי. זו דעתי לפחות.

הפלא ה8

New member
קצת יצא לי כאן שחור ולבן ולא ממש

התכוונתי ככה. אני לא חושבת שהדברים הם שחור ולבן, אבל זה מה שקפץ לי לעין. שוב - במערכות יחסים הדברים מקבלים פרופורציות אחרות. לי מהצד זה קצת צרם העניין.

Taz39

New member
זה מזכיר לי...

שהיינו ילדים היינו מושכים לזאת שמוצאת חן בעיניינו בצמה... את האמת לא יודע מאיפה זה בא לו...אולי הוא רואה את זה כמשחק...אולי רוצה להשוויץ באייקונים שלו... הם מקבלים משמעות גדולה כי את לא במצב רוח לשטויות האלו לכן זה מקבל מימד של נפח לא רצוי... אך לנהוג...חושב שהייתי מסביר לו את העיניין ואם הוא לא הפנים...מתעלם... טאז - מחפש צמה...

P u s s i c a t

New member
אז בגלל זה...

אני עד גיל 15 בערך לא הלכתי עם צמה... אולי בגלל זה העיכוב בהתפתחות הזוגית
החתולה - צמא.

shona gone

New member
כל הדברים הקטנים יפים הם

כתבה סיי שונגון. כנראה שלא היה מסנג'ר בזמנה.

Taz39

New member
מנצל"ש...מזל טוב דודה...

הקפה מוכן... טאז - חם וחזק...

מייקי

גם לי בעבר היה קטע עם בחור (טרם נפגשנו) אבל השיחות איתו היו מוציאות אותי מדעתי.... וזו אחת הסיבות שפשוט לא נפגשתי איתו. לדעתי אם הוא באמת משגע אותך ומוציא אותך מדעתך תמשיכי הלאה. יש הרבה דגים בים, רק צריך למצוא את האחד:) בהצלחה

עד קצה היכולת

כנראה שלא התחברת למכנה המשותף שלכם, חוסר הנוחות שלך רק מטריד אותך, כדי לקיים תקשורת נכונה צריך להתאים את עצמך לנסיבות בכדי שתהייה אינטראקציה נכונה.חוץ מזה, מה יותר פשוט להגיד שאת עייפה, שאת לא אוהבת את האייקונים. או שאולי זה לא זה בגלל זה כל האי נוחות הזו. אל תעייפי את עצמך במה שלא עושה לך טוב

© RoNa

New member
קורה..

כנראה, כמו שאמרו כבר, זה חוסר כימיה. אם מישהו אחר היה עושה אותם מן הסתם היית מגיבה אחרת? אם כן הנה התשובה שלך. אם הוא חמוד בעיניך ואת חושבת שכדאי לתת לזה הזדמנות, תבואי מראש לשיחות איתו בידיעה שהוא כזה ושאת צריכה לקחת את הכל בפרופורציה ובקלות. קחי אוויר לפני שאת עונה, והדברים יראו אחרת.

magenta73

New member
לפי דעתי, וגם ממה שכתבת

הוא כנראה טיפוס קצת מעיק. או שפשוט אין כימיה. תחשבי, אם חברה טובה היתה עושה לך בדיוק אותו הדבר, איך היית מקבלת את זה... היית מתעצבנת באותו האופן? או שאין סיכוי שחברה טובה היתה עושה את זה....... אם התשובה היא א'-הבעיה אצלך. אם התשובה היא ב'-הבעיה אצלו. או יותר נכון, פשוט אין כימייה. (ודרך אגב. מי זה האחד? מה זה האחד? יש אחד? רק אחד? ...)

למעלה