שאלה

ש_ל_ג_י_ה

New member
שאלה

אשמח אם מישהו יוכל לענות של שאלתי. בשלב מסויים בחיים התחלתי לכתוב את האות למד כשהצ´ופציק העליון הוא חד. צרפתי תמונה רק להמחשה (זהו לא ממש כתב ידי אלא ציירתי את האות ל´ בעזרת העכבר) זמן רב הטרידה אותי השאלה, למה זה קרה. עכשיו הלמד חזר לקדמותו והוא שוב עגול. אשמח לתשובה. תודה

תראי,

די ברור שהעכבר שלך סובל מתסביך אדיפלי חמור ושקשה לו מאוד להחצין רגשות. אבל קצת יותר ברצינות- די קשה לאבחן ככה ממה בדיוק הוא סובל, העכבר. יכול להיות שהוא אכל יותר מדיי תפוח בדבש. יכול להיות שהוא ראה יותר מדיי
ים. יכול להיות שהוא פוחד שתקני עכבר אחר במקומו
תשתדלי ללטף אותו ולתת לו תחושה שהוא רצוי, שגם אם קשה לו יש לו לאן לפנות. חוץ מזה אפשר כמובן להבחין בחיבה ברורה של העכבר לקולבים, או אולי לחכת דיג או לקרסים באופן כללי. מה שמעניין במיוחד זה שהמיקי מאוס שלנו ניחן גם בכושר הסתגלות יוצא דופן לעכברים מסוגו: אפשר בבירור לראות איך הוא משלב את אהבת הפינות הידועה של עכברים (כפי שהיא משתקפת בבירור בזווית הישרה) - עם התחביבים האינדיבידואליים שלו שציינתי לעיל. וטיפה עוד יותר ברצינות (זה בא בשלבים, תחכי לסוף) אני לא יודעת אם שמת לב אבל האחרים פה מבינים בגרפולוגיה קצת יותר ממני, אני יותר בעניין של קשקושים וזה. אבל מה שאני יכולה להגיד לך - (תחזיקי חזק, עכשיו באמת זה יהיה ברצינות) לא מסרת לנו פרטים חשובים כמו בת כמה את והכי חשוב כמה זמן היא נשברה לה, הל´. שבוע? חצי שנה? שנתיים? יכול אולי להיות שהתופעה הזאת אומרת משהו אבל מאוד יכול להיות גם שאין לה משמעות. אם נגיד את צעירה, בגיל ההתבגרות נגיד והכתב שלך עוד לא מעוצב סופית (זאת אומרת, יכול להיות שנדמה לך שהוא מעוצב סופית, אבל זה לא הכתב שיהיה לך כמבוגרת, והוא לא יציב לאורך שנים.). בקיצור, אם את צעירה וזה היה לתקופה קצרה (חודשיים נגיד) זה לא בהכרח אומר משהו, מעבר לשינויים תמידיים שקורים בכתב בגיל הזה, כשהאישות מתעצבת. אבל אם את מבוגרת יותר, וזה היה לתקופה יותר ארוכה, אז הגיוני שיש לזה משמעות. איזה משמעות בדיוק? או. זה יכול להיות הרבה דברים. באופן כללי - אם את "שוברת" קו שאמור להיות עגול, זה יכול להעיד או על עקשנות או על הרבה דברים אחרים שאני לא זוכרת מה הם כי אני רק פילה שיושבת בשתים עשרה בלילה וכותבת הודעות ארוכות כשבכלל רק התכוונתי להיכנס לראות מה התחדש בפורום. אבל זה כשמדובר במאפיין קבוע של הכתב. אם מדובר במשהו זמני כבר אמרתי שזה לאו דווקא מעיד, ז"א, יש אפשרות שדווקא בתקופה הזאת התעקשת על משהו - (אם ניקח את העקשנות בדוגמא שהבאתי) - סתם דוגמא, אחת מני רבות- אבל יכול להיות גם הרבה דברים אחרים ויכול להיות שבכלל לא, בקיצור, אני רואה שאני יכולה לחרבש ככה בלי סוף אז אני אגיע לפואנטה. הכירי את המנון הפורום הבלתי רשמי (עד היום) (דובי - באחריותך להלחין) (אבי - באחריותך להכין כיבוד שיהיה לנו כשנשיר) (מיכל - באחריותך להכין לנו אטמי אוזניים, פילפילונת מזייפת בשעות כאלה, משהו נורא): אם את רוצה שנתייחס ברצינות (ונשמח, באמת. יש פה גרפולוגים שישמחו לענות לך) - תסרקי לנו את הכתב שלך, דוגמית מהכתב הישן ודוגמית מהחדש. אל תשכחי לציין כמה זמן נמשך הזהו. (אם את רוצה ניתוח דווקא של הזהו). תקראי את הודעת המנהל ותסרקי לפיה - גודל 1:1, דף חלק, לא לצטט שירים, לציין גיל ויד כותבת, (נדמה לי שיש עוד הוראות, תקראי שם). אני יודעת, אני יודעת. אין לך סורק, בגלל זה תיארת. נו ומה נראה לך, לי יש סורק? ככה זה בחיים. לא כל אחד מקבל מה שהוא רוצה, תתרגלי. ובאמת סחתיין על היצירתיות. פעם ראשונה שאנחנו מקבלים כתב יד ממישהי שלא יכלה לסרוק את כתב היד שלה אז נתנה למחשב לכתוב במקומה. כאילו, יכולת להגיד לנו שנכתוב במקומך וזהו. לא יותר פשוט? מה שכן - את מקבלת את פרס הפורום ליצירתיות אז היה שווה, תודי. בקיצור - נשמח לעזור, באמת. תסרקי. פילפילונת נורא התעייפתי. תגידי, למה לא אמרת לגמדים שיעזבו אותך בשקט וזהו?

ש_ל_ג_י_ה

New member
את עדיין ערה???

תודה, לא חשבתי שמישהו יענה לי בשעה כזאת של הלילה ! אבל בכל זאת חזרתי לבדוק! אגב, אני ממש לא ילדה (הלוואי) אני בת שלשים ושש. ואני באמת מאוד רוצה לדעת מה עם הלמד הזאת. זה נמשך בערך כשנה. תודה תודה אה...... ויש לי דווקא סורק פשוט התעצלתי

ש_ל_ג_י_ה

New member
את יודעת מה? יש לי שני סורקים.

וחוץ מזה, לא אגלה לכם מה עבר עלי בזמן ההוא עד שמישהו יעלה על זה. ותאמיני לי זה היה רציני. לילה טוב

Druyanizem

New member
שפילפיל מנסה לומר... אולי

הוא שמשהו "שכתבת" בעזרת העכבר לא ממש יעזור לניתוח הגרפולוגי... תכתבי למד נחמדה עף דף.. תסרקי ותשלחי... BOW TO THE DRUYANIZM

שלגיה, הלמד היא אות שמסמלת את

היחסים עם האבא. אולי משהו בתחום הזה השתנה באותה תקופה. תוכלי לקרוא על זה במאמר "אותיות מיוחדות" (בראש הדף יש הפניה למאמרי הפורום). ולא סתם לפילפיל יש שני למדים בשם. לפילים יש יחס מאוד מיוחד למשפחות שלהם, זה דבר ידוע

pomelit

New member
פילפילונת!!!

מיד אני סורקת את תביעות רגליהם של החתולים שלי,ף ומבקשת אבחון גרפולוגי מלא לגבי אופיים!

נועם@בת

New member
לא לבעלי נפש וקיבה רגישות

סרקתי עבורכם את כתב ידן של החתולות שלי. ניסיתי לצרף כקובץ, אבל לתפוז יש משהו נגד החתולות שלי. אז דחפתי את זה כקובץ מצורף ביואל. זה אשכרה אמיתי. חשבתי לבקש אבחון, אבל אני מבינה שיש כמה בעיות.
זה כתב של כמה ידים , ושל שתי חתלתולות ביחד.
זה לא נכתב בעט כדורי אלא בציפורן (הרבה ציפורניים ליתר דיוק).
הן עדיין לא יודעות לכתוב, כך שזה לא משקף. מה שכן, אני חושבת שניתן לעשות אבחון לא רע על זאת שמגדלת אותן, ומוכנה להרשות להן לעשות את זה
גמר חתימה טובה נועם

ש_ל_ג_י_ה

New member
הנה סרקתי

אז הנה התאמצתי קצת וסרקתי את כתב ידי ! מה אתם יודעים. שכחתי לציין שאני ימנית. ועכשיו מישהו אולי יכול לעזור לי??? בבקשה תודה

החתימה שלך נראית קצת כמו מפתח סול

וחוצמיזה הכתב שלך נורא סימפטי לי
הפרוצדורה כאן היא שקודם אחרים מנסים ואני בסוף

shonshon5

New member
שלגיה, מספר שאלות.

א. האם את ילידת הארץ? ב. האם למדת במסגרת חינוכית ייחודית? ג. האם את עוסקת בעניינים שהשתיקה יפה להם? אבי

ש_ל_ג_י_ה

New member
אבי היקר

סליחה על היותי קשה, אבל אני לא בדיוק מבינה את שאלותיך. 1. כן אני ילדית הארץ. 2. למה בדיוק אתה מתכוון? 3. מה..... אתה מתכוון אם אני "איש מוסד" (או אשת מוסד לצורך העניין) או אשת סוד של בין לאדן (לא עלינו). מחכה לתשובה

../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif נוסטלגיה דובית ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

וזה מה שענה פעם הדוב לשאלות דומות כמו אלו ששאלת עכשיו, שלגיה
טוב, עכשיו לאמת שבפורום... אנחנו לא ממש מנתחים כאן כתבים. אנחנו רק מנצלים את העיניין לשאלת שאלות פרטיות וחטטניות, כמו סוגי עטים מועדפים, מצבים משפחתיים ועוד. מין סטיה כזאת שלדעתי טרם ניתן לה שם. אבל אם אני אנסה בכל זאת לומר משהו שהרגשתי מהכתב אז אני מייד אומר חושניות. זה מה שהרגשתי. מין אהבה כזאת לחומר, לגעת בידים, ליצור אולי. לפסל, לאפות עוגות. תאפי לנו עוגה למיפגש הפורום?
הסיום אמנם נועד לאחרת אבל נדמה לי שמתאים גם לך

ש_ל_ג_י_ה

New member
אני מתפוצצת מצחוק

אני בדיוק אופה עוגה!!! גלילות תמרים. ולענייננו, לא ביקשתי ניתוח כתב יד. שאלתי היתה בקשר ל- ל´ שבשלב מסוים וקשה בחיי השתנה לו כך פתאום. רציתי לדעת אם יש לזה משמעות והאם זה קרה בעקבות מה שהיה. את כתב ידי שלחתי כי מישהו פה זרק לי לסרוק ולשלוח. ושוב תודה

למעלה