שאלה...

la nana 2004

New member
שאלה...

היי ממצב? בסוף דצמבר, אני טסה לארה"ב לשבועיים... ראיתי שהרבה מהפורום טסו לארה"ב, אז יש לי שאלה... מישהו יודע אם יהיו הופעות של מישהו בניו יורק? ואיפה אני יכולה לקנות דברים של לינקין... כאילו באיזה סוגי חנויות..? תודה רבה! -מרווה-

walk alone

New member
אין הופעות!!!

בינתיים עד יציאת האלבום החדש.. בקשר לדברים של לינקין פארק את יודעת.. ארה"ב היא גדולה..... מאוד!!! איפה את תהיי? אולי ככה ממש נוכל לענות.....

walk alone

New member
טוב במנהטן שתסתובבי את תראי כבר מלא

תהני המון!! ארץ מדהימה

la nana 2004

New member
תודה!! :)

אני מקווה שאני אמצא... ויש מצב שיש שם דסקים שלהם בזול במקרה?? תודה!

walk alone

New member
טאוור רקורד

אם את נוסעת למנהטן ברכבת אז שיורדים בQ יש את הרח' הענק הזה (הקטע של שכל רחוק הוא לא עד פניה או משהו זה כל כאילו שורה של בניינים עד כביש או משהו כזה אם הבנת.. אז זה לא ממש רח' אבל הולכים המון ישר וזה אחד הרח' הכי מפורסמים שם.. מצלמים שם גם לפעמים.. הפתיחה של מכל הבנות בעולם זה שם ליד ורג'ין.. אפשר לראות את ורג'ין מצד שמאל שלו
) אז בקיצור טאוור הוא די קרוב לזה שאלי מישהו אני הסתבכתי עם למצוא את טאוור אז הלכנו לורג'ין (15 "רחובות" מאיפה שהיינו.. בסדר אבל עוברים דברים בדרך.. במנהטן לא משעמם!!!) ושם יותר יקר אבל היה שווה כי אם לא היינו צריכים את זה לא היינו מגיעים לשם וזה פשוט מדהים המקום הזה!! במיוחד ליד ורג'ין.. כל האורות והכל.. יוו אני רוצה לחזור
!!! בקיצור תהני לך!! יווווו איזה חפירה:-1 מצטערת מקווה שהבנת משהו בסוף

Beautiful Scar

New member
חייבת לנצלש!!!!!!

יש לי גיטרה חשמלית חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני כ"כ שמחה!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היום הכי טוב בחיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יותר מיום ראשון שלפני חודש
יאאאאאאא כ"כ כיףףףףףףף לייייייייי אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתת D:

למעלה