שאלה !!!

לפולניה, יש הרבה הורים לתותחנים

השאלה חוזרת שוב. איני זוכרת אבל לאושיקו יש זכרון משהו.אולי תשאלי אותו. אם תלכי אחורה יום יומיםם בפורום תתקלי בהורים לתותחנים

oshiko

New member
אושיקו סנילי, אבל המחשב זוכר ../images/Emo13.gif

אמהות ותיקות מגיוס מרץ 05: -- רוני61, mikmik האחת1, אמא של מיטב, הצצתי לרגע, גיוס אפריל (אח של). מגיוס אוגוסט: -- anati41, anndc, ellaa2005, zehava17, לאסי שובי הביתה, אלין של הים (דודה של), אלוהים היא אישההה טרי טרי מגיוס נובמבר: -- tomerp2

oshiko

New member
איך שכחתי את סמדר? אכן סנילי!

סמדר בנ, מנהלת הפורום השותפה. הבת הגדולה שלה סיימה שירות קרבי בתותחנים, ב MLRS ("מנתץ") סמדר ... אל תפטרי אותי עדין ... מבטיח להשתפר. תני לי עוד צ'אנס - בבקשה?

סמדר בנ

New member
באמת איך שכחת? ../images/Emo46.gif

טוב, נו, ביקשת סליחה כ"כ יפה, אבל זו פעם אחרונה...

סמדר בנ

New member
כן

זה השעות של המשרה השניה שלי...

אמא של תותחן 2

האמת שלא היתה שאלה מיוחדת בינתיים. מתעניינת למי מההורים יש בן תותחן, שכשהבן שלי יתגייס (עוד 3 שבועות) יהיה לי את מי לשאול שאלות. ואני בטוחה שהוא ייהנה, לפחות כמו הבן שלך.

רוני61

New member
גם אנחנו תותחנים, ביום חמישי

הבן שלי והבן של מיקמיק מסיימים מסלול. כניראה שיהיה טקס סיום בזיכרון וחאר כך קורס מפקדים כנראה........

oshiko

New member
../images/Emo49.gif נזכה בעוד מפקדים איכותיים

בהצלחה לכל התותחנים בקורס מפקדים. תקראו מה שכתבה מעוז על הבן שסיים קורב מ"כים בהנדסה קרבית - רלוונטי גם לכאן. יהיה לנו רווח נקי של מפקדים רגישים ואיכותיים. מצרף שוב את הסיכה (הדי מוזרה, יש לציין ...) שהם הולכים לקבל. תביאו תמונות לגלריה.

אני מאמינה שהוא יהנה, עוד הורים

של תותחנים ותותחנים לשעבר, דיברו רק מילים טובות על החייל, גם לדעת ההורים וגם לדעת החיילים. בהצלחה.

סמדר בנ

New member
למה בן ולא בת

מוחה בשם כל הבנות
לחיל אין הילה כמו לחילות קרביים אחרים, ולכן לפעמים יש בעיית תדמית לחיילים שמגיעים לשם וחלמו על קרבי אחר, כגון ח"יר. אני שמחה שהבן שלך הולך בגישה חיובית, זה רק יעזור לו במהלך ההכשרה. היום, בשל המצב בשטחים והשילוב של תותחנים בפעילויות שם יש דגש גדול יותר בטירונות על מרכיב הח"יר.

אימשל2

New member
אצל כולם יש דגש על מרכיבי חי"ר

גם השריונרים תופסים קווי חי"ר. בכל עת יש גדוד שמשאיר את הטנקים בבסיס ויוצא לפעולות בט"ש ומחסומים. טנצר, זה לא מה שהבן עושה עכשיו?

../images/Emo52.gif סמדר, חשבתי עלייך כשכתבתי

כמובן שגם תותחניות ובמיוחד שאין הרבה כאלה, לפחות לא במחזור של הבן שלי ושל רוני. ד"א שאלתי את הבן לגבי 3 הכוכבים על הסמל והוא לא ידע, אבל הבטיח לשאול.

למעלה