עוד משהו הדבר היחידי שחסר לי זה הארגז מאחורה כדי לשים את הפלאפון למשל. איך אתה מניע את הקורקינט שלך?
Y Yoav 21 New member 9/11/05 #21 עוד משהו הדבר היחידי שחסר לי זה הארגז מאחורה כדי לשים את הפלאפון למשל. איך אתה מניע את הקורקינט שלך?
א א ל ר ו נ ד New member 9/11/05 #22 הפעלה עם מפתח כמובן שלהבדיל משלך מדובר בחשמל טהור שלא דורש התנעה,
א א ל ר ו נ ד New member 9/11/05 #23 לגבי הארגז שלך אתה תצטרך בנוסף לארגז גם לסבל שיתחבר למוט הכיסא אצלי הכל כבר קיים אגב אני מחליף את הארגז שלי באחד גדול יותר, אני רוצה לקחת קצת יותר מגביע גבינה לבנה
לגבי הארגז שלך אתה תצטרך בנוסף לארגז גם לסבל שיתחבר למוט הכיסא אצלי הכל כבר קיים אגב אני מחליף את הארגז שלי באחד גדול יותר, אני רוצה לקחת קצת יותר מגביע גבינה לבנה
Y Yoav 21 New member 10/11/05 #24 בקשר לארגז עם הארגז אתה מחליף גם את המנשא שמתחבר למוט של הכסא? אני חושב אולי לקנות כזה אבל ביד שניה כי לשלם משהו כמו 300 שקל זה הרבה לפי דעתי.
בקשר לארגז עם הארגז אתה מחליף גם את המנשא שמתחבר למוט של הכסא? אני חושב אולי לקנות כזה אבל ביד שניה כי לשלם משהו כמו 300 שקל זה הרבה לפי דעתי.
א א ל ר ו נ ד New member 10/11/05 #25 לא מחליף הארגז יושב על הסבל עצמו אתה לא יכול רק ארגז ובהצלחה במציאת יד שניה