שאלה

שאלה

היי! רציתי לדעת לאיזה סרטים סימפל פלאן שרים את הפסקול ואיך קוראים לשירים... תודה! =)))

Noa Tsror

New member
תשובה... חלקית נראלי...

לפי מה שאני יודעת הם שרים ביום בניו יורק את Vacation וב12 במחיר אחד את Im Just A Kid הם שרים גם את השיר פתיחה של סוקבי דו Scooby Doo יש עוד אבל אני לא זוכרת בדיוק....

yasminale

New member
זה לא ב-12 במחיר 1

את i'm just a kid הם שרים בסרט שוקראים לו "בזהות אחרת" נראה לי.. היו חורשים עליו ב-yes

Noa Tsror

New member
ב12 במחיר אחד יש...

את הדבר השני אני לא מכירה, אבל בתור בנאדם שרצה את 12 במחיר אחד 4 פעמים אני יודעת גם להגיד שזה היה בקטע שהם חיכו לאבא שלהם בבצפר בחדש ולקח לו שעה להגיע... ובסרט הזה יש עוד שיר שלהם שאני לא זוכרת איזה.....

yasminale

New member
אה, מגניב =]

נצל"ש.. מישהו יכול לתת לי את השמות של כל השירים של סימפל פלאן שהם עשו להם קליפים? אני יודעת על: i'd do anything i'm just a kid shut up welcome to my life untiteld (how cpuld this happen to me) crazy addicted perfect אם יש עוד... נא לכתוב... ולהביא קישורים להורדה/צפייה (אם יש) תודה לעוזרים

sapirush1

New member
ו-Don't Wanna Think About You

את יכולה לראות את כל הקליפים באתר הרשמי שלהם

sapirush1

New member
חח גם אני ראיתי אותו 4 פעמים

וIJAK מופיע שם.. טוב אז יש את surrender בארבעת המופלאים happy toghter בשישי הפוך ובווידויה של מלכת הדרמה הצעירה (בעע איזה שם ארוך.. זה עם לינדסי לואהן) יש את perfect בגירסה האקוסטית ומה עוד.. אהה כמובן Don't Wanna Think About You הוא גם מהסרט של סקובי דו

למעלה