שאלה תגידו יצא כבר הספר השישי בסדרת הארי פוטר??? אני מכורה קשות מתה כבר לקרוא אותו!!!
פ פשוט עדן New member 5/11/05 #1 שאלה תגידו יצא כבר הספר השישי בסדרת הארי פוטר??? אני מכורה קשות מתה כבר לקרוא אותו!!!
R rikko 13 New member 5/11/05 #3 ../images/Emo187.gifכן הוא יצא באנילית הוא יצא כבר בחופש הגדול אניגלית ובארץ בסביבות חנוכה רשום למעלה באותיות גדולות ומרגיעות בכתום
../images/Emo187.gifכן הוא יצא באנילית הוא יצא כבר בחופש הגדול אניגלית ובארץ בסביבות חנוכה רשום למעלה באותיות גדולות ומרגיעות בכתום
R Roonil Wazlib New member 6/11/05 #16 ../images/Emo6.gifכתוב באותיות גדולות ומרגיעות... חחח...DON'T PANIC...חחח!!! !!!
R rikko 13 New member 6/11/05 #19 ../images/Emo187.gifברור שלא היא קראה את הצדריך לטרנפיסט לגלקסיה. וכל מי שיש לו את היכולת לקרוא את זה משוגע.
../images/Emo187.gifברור שלא היא קראה את הצדריך לטרנפיסט לגלקסיה. וכל מי שיש לו את היכולת לקרוא את זה משוגע.
R Roonil Wazlib New member 6/11/05 #21 ../images/Emo6.gif יאי! אני לא לבד! דונט פאניק! אני לא הילדה היחידה שחולה מספיק כדי לקרוא את כל החמישה בסדרה, ואת כל סדרת דירק ג'נטלי, ועדיין לאהוב את דאגלס אדאמס, לצטט אותו, וממש לחפש ולרצות לקרוא עוד ספרים שלו!!!
../images/Emo6.gif יאי! אני לא לבד! דונט פאניק! אני לא הילדה היחידה שחולה מספיק כדי לקרוא את כל החמישה בסדרה, ואת כל סדרת דירק ג'נטלי, ועדיין לאהוב את דאגלס אדאמס, לצטט אותו, וממש לחפש ולרצות לקרוא עוד ספרים שלו!!!
R rikko 13 New member 6/11/05 #22 ../images/Emo187.gifאני בדרך לחמישה עוד לא קראתי הכל עכשיו אני קןראת את השני. אני עכשיו בעומס מבחנים אז אני אסיים את הסדרה אחר כך.
../images/Emo187.gifאני בדרך לחמישה עוד לא קראתי הכל עכשיו אני קןראת את השני. אני עכשיו בעומס מבחנים אז אני אסיים את הסדרה אחר כך.
L Looking4CoolName New member 6/11/05 #4 אממ, כן, הספר יצא בעברית...!! הספר השישי יצא בגירסה העברית והוא כבר נמצא בחנויות של סטימצקי..! קוראים לו: "הארי פוטר והנסיך המסתורי" הוא עולה 118 ש"ח.. שבוע טוב תוכלי בבקשה לקרוא את השורה הכחולה בתחילת הפורום מואהאהאה
אממ, כן, הספר יצא בעברית...!! הספר השישי יצא בגירסה העברית והוא כבר נמצא בחנויות של סטימצקי..! קוראים לו: "הארי פוטר והנסיך המסתורי" הוא עולה 118 ש"ח.. שבוע טוב תוכלי בבקשה לקרוא את השורה הכחולה בתחילת הפורום מואהאהאה
B black robe New member 6/11/05 #8 היא יודעת יפנית../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif סוגוי זה נהדר, או משהו כזה><
ד דנדושי1 New member 6/11/05 #9 עכשיו הוא עולה פחות ../images/Emo4.gif ראיתי בסטימצקי 78.90 או 89.90 במקום 118
D DanieLushka New member 6/11/05 #12 רגע, כשיתרגמו אותו לעברית, זה לא אמור להיות "והנסיך חצוי הדם" או משהו ?