שאלה

מישהוא 2

New member
שאלה

יש דרך מהירה במשחק לעלות רמות? הרי אתם לא ישבתם כל היום והרגתם כל הזמן מפלצת ועוד מפלצת ועוד מפלצת נכון? הרי איזה בן אדם ישב להרוג עכבישים ודרקונים קטנים בלי סוף עד שהוא יעלה הרבה רמות וילך עוד פעם להרוג מפלצת שונה?! זה לוקח שנה... והאם יתכן שאפשר ביום לעלות לרמה 150? חבר שלי אמר שחבר שלו (
) יכול לעלות לרמה 150 ביום.... האם יש שרתים שפשוט בהם עולים רמות מהר מאוד?

ashkeloni

New member
-->

1. יש כמה דרכים לעלות מהר אבל הם תלויות בגורם חיצוני וחלקן לא חוקיות לפי חוקי המשחק (שימוש בהאקים=לא חוקי) הדרך החוקית היא שאלפית תעשה לי פרי-באפ, יענו קסמי הגנה והתקפה, בלי פארטי ואז אתה הורג מפלצות שבדרך כלל לא היית יכול לעלות. ככה ניתן לעלות רמות בקצב יחסית מהיר יותר. 2. יש שרתים פרטיים שבהם הEXP יותר גבוה, אתה יכול לחפש בגוגל אתרים של שרתים כאלה. לעלות לרמה 150 ביום אחד? תלוי מאוד... אם נניח יש לבנאדם חפצים מוכנים לכל טווח הרמות האלה שיהיו החפצים הכי חזקים שהוא יוכל ללבוש+אלפית ברמה גבוהה במיוחד שתעשה פרי-באפ+מישהו שיעשה luring (זאת אומרת, יביא עוד מפלצות לאזור שבו הוא צד)+פארטי טוב ברמות היותר גבוהות+אפס לאגים, אני בספק אם ניתן לעשות את זה :X נניח שצדים בלורנסיה עד רמה 15, אפשר לעשות את זה בפחות משעה בלי בעיה, אחר כך לרמה 60 בייטים בדביאס (ההליכה לדנג'ן תגזול יותר מדי זמן)/ או שאפשר להמשיך לצוד עד רמה 20 בדביאס ומשם ישר לדנג'ן1/2/3 עד רמה 60. מרמה 60 כבר ללכת לאטלנס ולהישאר שם עד 150 או להיות חלק מהזמן בדביאס ייטי פילד עם פארטי שתהיה לו אספקה קבועה של נובים ברמות 15 בשביל להקפיץ את האקספי... חייב להיות ממש מכור כדי לנסות לעשות את זה

ashkeloni

New member
אני מניח שפעם הייתי מסוגל לנסות ../images/Emo3.gif

הייתי כל כך מכור

SomeOne111

New member
אתה השתמשת באחד מהשרתים האלה?

אני לא ממש בקיא בעניין, אם אני רוצה לעשות את זה איך אני עושה את זה בדיוק? מה אני בדיוק מחפש בגוגל? ואחרי שאני מוצא, מה אני יראה ומה אני אמור לעשות את זה? וזה לא נקרא רמאות או משהו?

ashkeloni

New member
--->

שרתים פרטיים הם לא השרתים הרגילים, החשבון שיש לך בגלובל לא נמצא בשרתים האלה. אתה מחפש "muonline private server" או משהו דומה, זה יביא לך מספיק תוצאות. באתרים של השרתים בדרך כלל יש הורדה לקליינט (שבדרך כלל הוא בגירסא יותר מעודכנת מהגלובל אבל לא ממש יציבה) וגם אפשרות לפתוח חשבון חדש. רוב הסיכויים שלא תרצה לחזור לגלובל אחרי ששיחקת בשרתים פרטיים
וזאת לא רמאות, כל שרת והאפשרויות שלו...אני פשוט חושב ששרתים פרטיים זה דבר חביב בהחלט, אבל המשחק נוצר בדרך מסויימת, ללכת ולהעלות את הכמות של EXP זה דבר שקצת הורס

SomeOne111

New member
זאת אומרת אני צריך להוריד שוב

את כל המשחק מחדש? ומה זאת אומרת לא יציבה?

ashkeloni

New member
כן, תצטרך להוריד עוד פעם את המשחק

לא יציבה=באגים, שרת נופל פה ושם, דברים קטנים ומעצבנים לפעמים, חלק מהפונקציות של המשחק לא פועלות, אבל זה לא ממש קריטי ועדיין אפשר להנות במידה מסויימת משרת פרטי.

juggernaut

New member
אמ

נתן הוא הבנאדם שישב ויהרוג אלף מפלצות. וכן ככה הוא הגיע לרמה 280. מישהו אמר חוסר חיים?

ashkeloni

New member
אהמ אהמ

בועז עזר הרבה בחוסר חיים הזה
עכשיו הוא סתם AFK כל הזמן

למעלה