שאלה

Mיקי_

New member
אנרכיסט שדוגל בפציפיזם

או פציפיסט שדוגל באנרכיה

adi majere

New member
או אני

אני אשמח להסביר לך בפירוט יותר על אנארכיזם ופצפיזם (והקשר בינהם) אבל לא כאן זה המקום :) צור איתי קשר באי סי קיו או במייל 176458589 או [email protected]

adi majere

New member
נורא ארוך. אני בנאדם שמתפלסף חחחח

אבל יום אחד אני אשב לי ליד המחשב, ואכתוב את השקפותיי מן הסתם זה יהיה כשאני אפרסם את ההצהרה שלי (לצבא) או שאני אפרסם את החיבור שלי על למה לא להתגייס לצה"ל חחח

Mיקי_

New member
ת'פלספי.. בכיף!

שיחה באיסיקיו היא ממוחשבת לא פחות הפורום, רק ש"הפילוסופיה הפורומית" לא בנויה משאלות...

Tamirushi

New member
אנרכיזם

מה זה? למה "אנרכיסטים" נשמע כמו חבורה של מופרעים? איך זה מתקשר לשמאל ולפציפיזם?

adi majere

New member
שטויות במיץ עגבניות!

סיטול שלטון זו לאו דוקא התפרעות. אני שמגדירה את עצמי אנארכו-פצפיסטית (דוגלת באנרכו סוציאליזם) ממש לא חושבת שזה מתקשר. אז נכון, באקונין רצה לעשות מהפכה אז נכון, גם לקרופוטקין (נדמה לי) הייתה התבטאות שהמשתמע ממנה היה שלא חשוב אם תהיה מלחמה ואנשים ימותו העיקר שהם יצליחו להשיג את המטרה [אני אנסה להיזכר במשפט שלו פשוט לא עולה לי לראש] אבל גם רבים וטובים אמרו להפך טולסטוי אמר אין מכבים אש בעזרת אש. אלו סתם סטיגמות. אנרכיסטים הם כמו בני אדם רגילים רק עם השקפות טיפה שונות ויותר רדיקליות. אין לחשוב כי אנארכיסט לא יכול להיות פצפיסט. זוהי טעות :) יום טוב חבר. אה.. כן, ולכל השאר. אני בהחלט אתפוס יום ואשב לכתוב את הדעות שלי. בינתיים אני רק אסתפק בלענות על שאלות (אני פשוט כ"כ עצלנית...) עמכם הסליחה

למעלה