שאלה

יעל סתם

New member
שאלה

מישהו יודע איפה יש ריקודי-עם רק לנשים (אני דתיה ואוהבת ריקודי-עם) באזור כפר-סבא, רעננה והסביבה? תודה.

וואי.. באת "בול" בזמן:

לרויטל גולן יש חוג חדש שיפתח.. הממ... לא זוכר מתי.. בגבעת שמואל. אבל אם תדפדפי קצת אחורה בדפי הפורום תוכלי למצוא את ההודעה על החוג החדש. אולי מספיק לדפדף דף אחד אחורה.. אני לא יודע כיצד להכניס קישור להודעה קודמת בפורום... אם כן, הייתי חוסך לך ת'טרחה. ובהקשר זה.. איך באמת יוצרים קישור להודעה קודמת? תודה לעונים {במסר פרטי}.

silvey

New member
לרויטל יש חוג לנשים בלבד בימי שני

בגבעת שמואל. מקווה שהקישור יעבור...מאתר רוקדים...ו-

silvey

New member
בקישור שצירפתי תרשמי את שם ה...

מדריך (רויטל גולן) ותגיעי לקישור.

נמסר לי שגבעת שמואל לא נחשב

"בסביבת" כפ"ס רעננה.. טוב.. נו.. זה עניין יחסי, אז בשבילי, 13 ק"מ בהחלט נחשב בסביבה, אך אולי בשבילך זה רחוק מידי..

אם רק תאמרי לי מה זה ה אאל"ט...

הזה.. אולי גם אוכל להגיב.. למדתי כבר מה זה פא"פ...וד"א...ו... לא זוכר מה עוד..

מנחש.. "אם אני לא טועה"??? וואו..

זה ממש ביטוי נפוץ.. שווה לעשות לו קיצור..{בקושי משתמש בו.. כי אני לא טועה לעולםםםם.. חיחיחי}

חוגים לנשים בלבד

אכן, יש לי חוג לנשים בלבד בגבעת שמואל, וביום שני הקרוב יפתח שם חוג חדש לצעד ראשון. מסיבת פתיחה מובטחת ! בנוסף, ממש בימים אלו, התחלתי להרקיד גם במושב נחלים, חוג קיים, קטן ונחמד, ברמה של בינוניות ומתקדמות כרגע. החוג מתקיים בימי רביעי בשעה 21:00. גם ברעננה יש חוג לנשים בלבד בהדרכת רוני גרינבאום, מדריכה נחמדה מאוד. החוג מתקיים בימים שני ורביעי. את כל החוגים לנשים בלבד תוכלי למצוא בקישור ש silvey צירפה לך, אם תבחרי ב "סיווג" - "נשים בלבד". תהני

Dיהודה

New member
הרקדה לנשים בלבד ברעננה

בכפר סבא והרצליה אין חוג לנשים בלבד ברעננה יש בימי שני ורביעי באולם הספורט של חטיבת יהונתן . בי''ס יונתן, רח' רש''י 19 רעננה. מרקידה גרינבאום רוני טלפון 054-4411231 אם את באה מכוון צומת רעננה מרכז לכוון מרכז רעננה זה ברמזור הראשון שמאלה. יהודה

יעל סתם

New member
תודה רבה!

עזרתם לי הרבה אבל האם ברעננה זה מצעד ראשון ובאיזו שעה זה?

ממליצה לך ליצור קשר עם המדריכה

ולשאול את כל הפרטים האלו, התשובה שלה תהיה הכי עדכנית ומדוייקת.

Dיהודה

New member
למה אני כזה עקשן ? בכ"ז רמזור ראשון

קודם כל אבקש סליחה מרויטל , זה באמת לא אישי. שנית זה בכל זאת הרמזור הראשון לאחר הכניסה לרעננה. האמת שאני גר ממש ליד החטיבה כל בנותי למדו/לומדת שם. ובכל זאת בדקתי היום , ברחוב אחוזה ספררו את הרמזורים ( עוזי כהן ..
.) ועל הרמזור של רחוב ראשי רשום מס' 1 . כשנכנסים לרחוב נוסעים עד לככר ( כ- 200 מ' ), זהו הגעת. נא לחפש חניה ולא בכניסה לחניה של החצר שלי..( בצחוק).

צודק. טעות שלי.

ואכן, מיספור הרמזורים ברעננה הוא נהדר, שמתי לב לזה השבוע, כשהייתי צריכה להגיע לרחוב שנמצא אחרי הרמזור השישי לפי המפה. כשהגעתי לרעננה והתחלתי לספור רמזורים, פתאום ראיתי שהם ממוספרים.
אבל יהודה, שם הרחוב הוא "רש"י" ולא "ראשי", וזה לא אישי......

Dיהודה

New member
רח' ראשי - אחוזה

כשכתבתי רח' ראשי התכוונתי לאחוזה. ( רויטל לא צחקתי כשכתבתי שאני גר כאן. אני כאן רק משנת 67 , אני ממש אבל ממש מכיר את הרחוב...). בכל מקרה אם לא הובנתי ( או העברית שלי ) אז כמובן זו טעות שלי. פרח לרויטל
ופרח ליעל סתם
ושאלה ליעל סתם , למה לא לרקוד גם זוגות ? ואני מתכוון להרקדה רגילה . ואני מעיז לשאול כי באחד מימי השבוע אני רוקד עם בחורה מבית דתי ( חלק נכבד מהסביבה שאני גר בה היא דתית ) , רקדנית מצוינת ופעם שאלתי אותה אם היא לא מעדיפה הרקדות של בנות בלבד והיא ענתה בשלילה מוחלטת. יהודה

למעלה