שאלה!

Chico Hakli

New member
שאלה!

תגידו? זה באמת נכון שיצא חוק חדש שאסור לדוג עם רובה בים התיכון??? אם כן היכן אפשר לדוג באיזור הצפון חוץ מבים? יש למישהו רעיונות? תודה. אני מתכוון לצלילה בשנורקל ולא בלונים.

Hezi B

New member
מותר לדוג עם רובה, אבל רק בצלילה...

חופשית !!! דייג עם מיכלים נאכף במידת מה יותר מבעבר ואסור בתכלית. לדוג עם רובה במקום אחר חוץ מבים ? בדר"כ במקומות אחרים הראות ממש גרועה (כינרת, נחלים ועוד). ממליץ לך לחשוב שוב בכיוון הים ולא במקומות אחרים. (אולי בסופרמרקט ?)

dodil3

New member
איזה רשיון צריך בשביל דייג בצלילה ח

חופשית??פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה??אולי תספק קצת יותר פרטים?מה מו מי??איפה עושים?כמה עולה?צריך קורס? תודה מראש

חרוצי

New member
גם אני לא האמנתי ../images/Emo12.gif

אבל יום אחד פשוט עצר אותי פקח ושאל אותי אם יש לי רישיון ולפני שהבנתי מה קורה הוא ניסה להחרים לי את הרובה,שחילר וכמובן דפק לי שתיי תמונות על מנת לכסח אותי בבית משפט. סחבק לא נבהל והבהיר לפקח שאותן תמונות שימשו אותו נגדי יהוו יופי של הוכחות כנגדו מפני שלפי החוק {הבינלאומי} אסור לשום סירה להתקרב למצוף או סירה שמניפה דגל אלפא {דגל צלילה}עד טווח של 200 מטר. מיותר לציין ששום הליך משפטי לא בוצע נגדי חוץ כמובן מאישתי שכעסה עליי שאיחרתי להלויה של אבא שלה.

dodil3

New member
איפה נסית לדוג?

אני לא יודע אם זה באמת פקח או מי זה היה,אבל בחיים לא שמעתי על דבר כזה,חוץ מזה מאיפה תביא לו רשיון בלב ים??הייתי מעוניין לקבל יותר פרטים אם יש חוק מסויים?אם אכן צריך רשיון,אז איפה אפשר לעשות כזה?? לפי מה שאני יודע,אסור לדוג עם רובה בכינרת ,בחופים מוגנים באילת,ובים עם מיכלים,אבל בים בלי מיכלים חופשי...

חרוצי

New member
פגישות עם פקחים...

הן נדירות שלא תבין אותי לא נכון הפקחים מגיעים מטעם משרד החקלאות אגף הדייג נמל קישון חיפה.ומהם גם מקבלים את הרישיון לא נראה לי שהם יורדים דרומה יותר מדי{לי יצא לפגוש אותם סמוך לחוף מעגן מיכאל} כמו כן לחבר שלי הם החרימו את הרובה והוא היה צריך ללכת לשחרר אותו לאחר כמה חודשים

חרוצי

New member
תראה.....

בשני המקרים צריך רישיון .יותר קשה להשיג רישיון לדייג עם מייכלים רישיון כזה תקבל רק עם אתה דייג מיקצועי,רישיון דייג עם שנורקל {עצירת נשימה בערגה המיקצועית] תקבל בלי בעיה תמורת 150 שח לשנה. ואם גם את זה אתה לא רוצה לשלם תחזור לפורום ואני אספר לך על כמה תרגילים שאני נוהג לעשות לפקחים.

Arikmann

New member
שוב התרגילים

תהיו ישרים תדגו בצורה חוקית ! מה גם מהמשטרה אתם בורחים ולא משלמים ביטוח טסט ורשיון תקף!?

למעלה