שאלה..

אליעד699

New member
שאלה..

לפני איזה חודשיים כשנגמרה העונה ה7 של באפי בביפ... (בפעם הראשונה שהם שידרו אותה) אמרו מנהלי הערוץ וכתבו בעיתונים (פנאי פלוס וכו'..) וגם כל אחד ואחת כאן אמרו שהערוץ מתכוון לשדר את כל העונות ברצף.. אז הינה השאלה שלי... יום ראשון תיגמר באפי.. מה יהיה במקום?? ואם יהיה באפי האם זה יהיה יומי\שבועי? אם זה שבועי זה ממש טיפשי זה ייקח כמה שנים כדי שהם יסיימו לשדר את הכל... אז בקיצור מישהו יודע?

auri

New member
תשובה

כן ישדרו שוב את כל העונות. השידורים הנוספים ישודרו במתכונת שבועית שזה אומר בערך 3 שנים.וכנראה יתחילו את השידור מראשון הבא.

auri

New member
שאלתי את ביפ...

הם אמרו שהם עושים הפסקה בשידורי באפי, אבל לא לדאוג אחרי ההפוגה ישדרו שם את כל העונות מההתחלה. הם גם אמרו שיודיעו באתר מתי באפי חוזרת כולל יום ושעה, בקרוב...

charmer

New member
אני לא רואה.. אבל היה משעמם

אז עשיתי בכל זאת. יצאתי קיילי. הממ.

Aspen

New member
גם אני לא ראיתי עד עכשיו

(עד הפרק באקסטרה הוט), אבל עשיתי ויצא לי: You scored as Inara Serra נעלבתי מזה שקראו לי זונה...

slayer boy11

New member
זה לא קשור אבל אני לא רוצה לגרורלמט

למטה.. מי הזמין באמזון.?? אני רוצה להזמין את המשחק של באפי כי אני לא מוצא אותו בארץ... תסבירו לי אם זה הגיע והכל ואיך..

משחק לפליסטיישן? אל תזמין באמאזון.

אם קנית את הפלייסטיישן שלך בארץ אז לא תוכל לשחק במשחק. וחוצמזה, אפשר לקנות אותו בכל חנויות המחשבים בארץ..

Bastet

New member
שועשעתי מהתוצאה שלי ^^

You scored as Capt. Mal Reynolds. The Captain. You are the captain of the ship, so the crew are your responsibility. You just want to do the job, get paid and keep flying. Why is that always so hard?

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifיצא לי קיילי

Kaylee Frye-94% Capt. Mal Reynolds -75% 75% River Tam Inara Serra-75% Jayne Cobb 69% Zoe Alleyne Washburne 69% Simon Tam 69% The Operative 63% Shepherd Derrial Book 56% Hoban 'Wash' Washburne 38%

c o n n o r

New member
נצל"ש...הסקוביס בסאות פארק

מצאתי אתר די נחמד שנותן את האפשרות להכין דמויות סאות פארק הכנתי לדוגמא את ספייק הכתובת היא: http://www.planearium2.de/flash/sp-studio.swf תתחילו להכין ונוכל להכין תמונת סקוביס בסאות פארק

למעלה