שאלה.......

ללוש 15

New member
שאלה.......

יש לי שלוש פלסטיקות, מתחת לכל אחד כבל חימום........הבעיה היא שנוצר לי מצב שבאיזור החם של הפלסטיקה חם מידי......ניסיתי לבודד חום בכל מיני שיטות ולא מצליח לי..... ניסיתי לבודד באמצעות מטליות נייר וזה לא עזר... ניסיתי עם בדים וזה מנע את החום מהנחש..... יש למישהו פיתרון?תודה מראש......

FreakOn

New member
הרבה פתרונות....

יש =ה=מ=ו=ן= פתרונות לחימום יתר עם כבל... כל מה שצריך זה: הגיון בריא... 1. אפשר להוסיף מצע. 2. תמיד יש אפשרות לא להשתמש בכל הכבל 3. להשתמש בכבל אחד ל2 פלסטיקות, חצי וחצי ובצורה הזאת יהיה לך אחידות בשני הטרריומים \ פלסטיקות Whaever... החיסרון: קירוב של טרריומים והריחות יכולות לעשות בלאגן לחיות מסוימות (קינגים לדוגמא...) יש עוד המון המון, כל מה שצריך זה לחשוב יצירתי... יצריתיות אנשים, יצריתיות....

FreakOn

New member
קלקרים

מבודדים יותר מידי את החום ולכן לא כדאי.... התוצאה תיהיה קור...

רן333

New member
אני בעד שימוש בבקר טמפרטורה.

אפשרות אחרת, נוחה פחות לטעמי: מיקום הכלוב על הגבהה כלשהי, מעל לגוף החימום, כך שלא יהיה מגע ביניהם. אחרי שעשית את זה, אתה יכול להגביה את גוף החימום (כבל, כרית חשמלית, או מה שזה לא יהיה) על-ידי מיקום של חפץ מתאים מתחתיו (בעבר השתמשתי לצורך זה באריחי קרמיקה). ככל שאתה מגביה את גוף החימום, הוא מתקרב לתחתית הכלוב, וכך מחמם אותה יותר. כשחם יחסית, אתה יכול להנמיך את גוף החימום (להרחיק אותו מתחתית הכלוב) וכשחם יותר - להגביה אותו. כאמור, השיטה הזו, כמו שיטות דומות אחרות, נוחה פחות ובטוחה פחות בהשוואה לשימוש בבקר טמפרטורה. זאת מכיוון שהיא מחייבת אותך להישאר כל הזמן "עם היד על הדופק", ולערוך שינויים מתאימים בהתאם לשינויי הטמפרטורה בסביבה.

למעלה