שאלה

DallyLama

New member
שאלה

אחד החברים שלי היה באיקון האחרון. דבר שנבצר ממני להגיע אליו לצערי בגלל היותי תקוע בבסיס. הוא קנה שם משחק בשם munchkin fu אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי פרטים על החברה שמייבאת את המשחק לארץ ואיפה משיגים אותה/אותו תודה מראש

chatenoire

New member
אחלה משחק

אתה יכול למצוא אותו בפריק, כמו שנאמר. יש להם שתי חנויות, החדשה מאוד יפה ומומלץ לבקר בה בכל מקרה.

DallyLama

New member
איפה החנויות בארץ

ועוד שאלה האם אפשר לערבב חבילות של המשחק הזה?

chatenoire

New member
Munchkin Blender

אם הבנתי נכון, Munchkin Blender היא גרסה שמאפשרת או לפחות מקלה על משחק שמשלב יותר מסוג מנצ'קין אחד. היא מכילה גם כל מיני קלפים להעשרת המשחק ולהארכתו, אם בא לך לשחק עד דרגה 20 או עד שאחד השחקנים תולה את עצמו - מה שבא קודם. אבל בהחלט אפשר לערבב חבילות גם בלי הבלנדר, רק צריך להחליט על House Rules לגבי איך עושים את זה (למשל איך עובדים עם המקצועות במנצ'קין הקלאסי לעומת התכונות במנצ'קין אימה ששכחתי את שמו או אמנויות הלחימה במנצ'קין פו).

zigmond 69

New member
אתה לא צריך המלצות בשביל זה...

חבילות מאנצ'קין עוצבו במקורם עם האפשרות לשתלב אחת בתוך השנייה בלי כל מאמץ,כל מה שצריך זה כשרון ערבוב קלפים בלתי מבוטל... אגב,אני וחברים (בע"מ) קנינו את השילוב הכי הזוי של מאנצ'קין,קבלו: מאנצ'קין פו-חבילת מאנצ'קין בסגנון אוריינטלי,עם דגש על סרטי קונג פו של שנות ה-60,וכד',קורע!(מוסיף חלק חדש במשחק,שנקרא "styles",פשוט מוסיף לך עוד כל מיני כוחות מטורפים...) מאנצ'קין ביטס (bites)-מאנצ'קין בסגנון אפל וערפדי,עם ירידות בסגנון סרטי אימה דלי תקציב,מוסיף חלק חדש לגמרי במשחק,שנקרא "power",ומשמש כסוג של הגבלה לשחקן ברמה נמוכה,שלא יוכל לשחק קלפים חזקים מדי... ולבסוף,מאנצ'קין "בלנדר" הנודע לשמצה-מוסיף מיני קלפים מוטרפים ומוזרים,מאכלס הרבה מפלצות ברמות נמוכות,שיהיה קל לעלות רמות,ובכלל,קורע מכל הבחינות,מומלץ ביותר לשחקני מאנצ'קין וותיקים,אפשרי גם למתחילים,אך יהווה מכשול מסוים... בכל מקרה,אתם מתארים לכם משחק מוטרף של כל שלושת החבילות האלה?! גאוני למדי,ריספקט רציני לסטיב ג'קסון וחבורתו... zigmond 69-בר

DallyLama

New member
יש לי את munchkin fu

ואני מאד רוצה להשיג את star munchkin מאין פרודיה על star wars איך החבילות משתלבות לך כי בfu יש קלפים שמשפיעים רק על קלפי אחרים fu

למעלה