שאלה !!

מ ר ל ה

New member
שאלה !!

"תעזרו לי",דבר ראשון תודה לכול מי שהגיב, עכשיו יש לי שאלה בנוגע לזה,אני מתלבטת איך לדבר עם אמא שלי שוב ,היא פשוט לא מקשיבה ואני לא כלכ ך יודעת איך להסביר לה,עלה לי רעיון לההדפיס לה את כל התגובות שלהם +מה שאני כתבתי ופשוט לתת לה לקרוא(היה לה פריצת דיסק ועליה לשבת חודש ימים במיטה,כך שיהיה לה זמן) בלי לסנן,גם את אלו שצידדו אותה,פשוט שתראה את כל הצדדים.. נראה לכם שכדי?! נראה לכם שתהיה תשובה חיובית בישבילי?!

לורליי43

New member
רעיון מצויין

אם היא תסכים לקרוא, זה בטח יתן לה זוית ראייה קצת שונה.

גם אם זה לא יתן תשובה חיובית

זה נראה לי טוב. כי זה יתן לה עוד נקודות למחשבה, וכי זה יפתח ביניכן ערוץ דיבור שאינו רק בקשת רשות והסכמה/אי הסכמה.

אביבקיץ

New member
איזו מערכת יחסים יפה!

אני חושבת שזה מקסים שלמרות שיש ביניכן עכשו חילוקי דעות, כלכך חשוב לך ליצור איתה תקשורת. תמסרי לאמא שלך שאני מאד מעריכה את זה, כנראה היא עשתה משהו מאד נכון בדרך בה היא גידלה אותך. לגבי הרעיון להדפיס את הדיון - יופי של רעיון. כמובן תתני לה את זה יחד עם כוס תה, ולא בדיוק כשהיא נאנקת מכאבים...

מ ר ל ה

New member
תודה,כנראה שזה מה שאני אעשה

ואח"כ אודיע לכם איך היא הגיבה,בכל מקרה זה יקח קצת זמן כי בנתיים היא עוד בשלב שהיא רק נאנקת מכאבים,או אמא המסכנה שלי.... :(

irisgh

New member
סתם חשבתי

בשבילך, להבין אותה. אם יש לה פריצת דיסק, והיא סובלת מכאבים. אולי חלק מהנוקשות בתשובה שלה קשורה לזה שרע לה. גם כואב. גם לא יכולה לעשות דברים. לרוב זה מדכדך. יותר קשה לה להתחבר לשמחה שלך בקשר. היא מתחברת כרגע, בגלל הכאבים, יותר לדאגות, לדברים הלא טובים בחיים. היא מרגישה חסרת אונים. ואת גדלה לה פתאום. והיא אולי מרגישה שהיא היום פחות יכולה לשמור עלייך מאי פעם. [וגם את זה את יכולה להדפיס..]. איחולי בריאות

מ ר ל ה

New member
זה לא זה..

כי ה פרץ פתאום לפני כמה ימים ודיברתעי איתה בר לפני אבל תודה בכול מקרה.

תראי, לא קראתי הכל אבל אני

יכול להגיד לך דבר אחד שכמעט לא דיברו עליו, זה הפרש הגילים. ההפרש גדול מדי ובעיקר בגיל הזה (מכיוון שהפרש גילים של 6 שנים בגיל 40 נראה אחרת, קטן יותר). בגיל הזה אין שום אפשרות ששני הצדדים שלו ושלך רואים את העניין עין בעין. יש ביניכם הפרש של 50% בגיל ו-200% בבגרות, בצרכים, בכוונות ובפגיעות. וזה בכלל מעבר לעניין הסקס בינכם. עצם ההפרש הזה היה מונעת ממני כאב לתת את ברכת הדרך ליחסים ביניכם (היפים ככל שיהיו...).

מ ר ל ה

New member
גיל זה רק מספר

אני יודעת זו אולי קלישאה שחוקה,אך אני חושבת שמורם של קלישאות שחוקות נמצא באמת,הרי למה יחזרו על אותו דבר אינספור פעמים ללא טיפה של צדק? אתה מבקר אותי על סמך האדם שההית בגיל 16 או על סמך אנשים שאתה מכיר בגיל הזה או בקירוב אליו,אותי באופן אישי אתה לא מכיר ולכן אין באפשרותך להעביר ביקורת נכונה ורלוונטית. אני מסכימה איתך שבאופן אינדיבידואלי כלאדם עובר דרך ארוכה מגל 16 עד 24,אך קצת של כול אדם הוא שונה,לא רה לך שישבת עם אנשים בני גילך ופשוט חשבת לעצמך שהאדם שיושב לצידך פשוט ילד,מומכאן ההסקה פשוטה: אנחנו לא מתפתחים באופן שווה,מכאן שגם בחור בן 24 ובחורה ב 16 יכולים להתאים והרי ההוכחה לכך בקשר שלי ושל החבר.

את לוקחת את זה למקום לא נכון,

את ההערה שלי. ההערה שלי באה בדיוק מאותה נקודה שלך ומהיכרות הדוקה עם סיצואציה דומה (הייתי בן 22 והיא בת 17) וגם ליוויתי מערכת יחסים של בת 28 עם בן 50. תאמיני לי שאני יודע על מה מדובר. יש לי גם הפרספקטיבה של 20+ שנה אחרי. היום מערכת היחסים ההיא שהייתה גדולה ומכילה את העולם כולו נראית לי מאוד לא נכונה ומאוד לא מפותחת, היא פשוט לא נכונה ומובילה לסיטואציות ללא מוצא, בשעתה היא היתה מאוד נכונה היום היא נראית מפה כלא נכונה. את נמצאת במצב שלא מאפשר לך לראות דברים אחרת וזה ממש בסדר לגילך, זו התאהבות ורצון לקרבה. ואת יכולה להגיד שלא הייתי מפותח אז וגם היום לא, אז תגידי.

מ ר ל ה

New member
רק הצדקת את מה שאמרתי

אתה מעביר ביקורת על סמך ניסיון שלך,לא שלי אם התקשורת טובה ופתוחה,אם טוב לי וטוב לו. אם איך שום חסך,אם הוא מפתח אותי ואני מפתחת אותו, כנראה שהקשר נכון,ותאמין לי יש לי ניסיון בקשרים, אני בנאדם חברותי ומלא ביטחון ויצאתי עם מלא בחורים יחסית לגילי, מכול הגילאים. 17-25.. תמיד הרגשץתי איזה חסך בקשר, אם זה חוסר בגרות ואם זה יותר מידי רצינות,או אולי סתם בורות וכו' וכו' זה לא שוואלה הכרתי בחור וזה נחמד להתאהב אז הלכתי על זה, פשוט הרגשתי חיבור,התאמה,משיכה הכול, וזה על סמך הניסיון שלי. עובדה שההורים שלי תומכים בקשר,כי אפילו בתור אנשים מבוגרים הם ראו את התקשורת היפה ביננו ואת ההתאמה למרות הפרש הגילאים וראו את כול התפוקה הטובה שיוצאת מהקשר,ולכן שוב,אתה לא יכול לשפוט או להעביר ביקורת לא משנה כמה ניסיון יש לך ברגע שזה בחיים שלך ולא בשלי.

מ ר ל ה

New member
שאלתי שאלה אחת,ענית לי על משהו אחר

שאלתי איך כדי להציג זאת,לא אם זה בסדר או לא...

למעלה