שאלה..

dobe8

New member
שאלה..

יש לי הצעה על compaq armada v300 זה דגם ישן ומה שהבנתי שיש לו celeron 500 mghz עם 64MB זכרון. הוא עובד יש לו חלונות 98 ואופיס 2000 שעובד טוב.. היה לו גם חיבור אינטרנט.. בעלו לא יודע כמה הוא שווה ואני לא יכול להחליט בהחלט אז תעזרו בקביעת מחיר בבקשה, ותקחו בחשבון שהסוללה שלו לא נטענת. כך שיש עוד איזה 700 שקל הוצאה על סוללה בערך נכון ?? אשמח לתגובות מהירות כי אני יוצא מחר בבוקר לירושלים והמחשב הזה יכול להיות לי שימושי מאוד עם השקעה נמוכה להערכתי הוא לא שווה הרבה כסף

Ixion

New member
אני לא בטוח שהייתי מוציא עליו יותר

מ500 שקל, וגם זה קצת הגזמה... אחרי הקניה כדאי לשפר כל מה שניתן במחשב (זכרון, דיסק קשיח) - אבל לא להגיע ליותר מ2000 שקל בטוטאל, כי זה פשוט לא שווה יותר...

dobe8

New member
המון תודות על התגובה המהירה..

אם אתה עדין בסביבה אז תוכל לתת עצה בעוד דבר.. בדיק עמדתי לשאול איך אפשר לשפר וכמה זה עולה בערך.. (ד"א לא חשבתי להציע יותר מ 500 ) מעבד לדעתי לא כדאי וזה יעלה הרבה תתקן אותי אם אני טועה.. זכרון פנימי איפה אפשר להשיג ובכמה.. אולי כרטיס מסך.. HELP PLEASE :)

senseBOP

New member
אתה לא תוכל לשפר אותו עד כדי כך

זה בכל זאת סלרון, ודגם ישן. אתה צריך לבדוק את המפרט המדיוק של בדגם באינטרנט. האתר של קומפקט בטוח מכיל את כל המידע הדרוש, ויכול להיות שיש להם אפילו אשף עזרה שידע להגיד לך מה ניתן להוסיף למחשב. לאחר מכן, תצטרך לעשות קצת חיפוש ברשת למצוא דילים טובים על הציוד, אבל זה לא סיפור גדול. את רוב (אם לא כל) הרכיבים לא תוכל לשדרג מבלי לפתוח את המכשיר, כך שאם זו בעיה בשבילך אז לא מומלץ לך לרכוש את המחשב.

Ixion

New member
כן, דגם ישן..

בגלל זה הצעתי לשדרג את הזכרון ואת הדיסק קשיח (הדברים היחידים שעולים בדעתי שאפשריים לשיפור...). לגבי זכרון פשוט תנסה לגלות איזה סוג זה בדיוק - דרך תוכנה כמו BELARC (לך ל- www.belarc.com), ותקנה 2 מקלות זכרון (יש לך 2 סלוטים שם?) מאותו סוג, רק בגדלי 256 כל אחד. זה אמור להספיק. דיסק קשיח זה יותר לקישוט, אם כי במחשב כל כך ישן אני די בטוח שזה הכרחי.

באי ביי

המחשב הזה נמכר עבור 90$, אבל כפי שנכתב מדובר במעבד סלרון, לא חושב שהוא שווה אפילו את זה. לדעתי עדיף לך לחפש משהו אחר ולהשקיע טיפה יותר בנייד אפילו אם אתה מעוניין ביד שניה. יש בלוחות ניידים יש שניה וגם בטאגליינס יש שרשור עם מקומות שניתן למצוא בהם ניידים יד שניה.

למעלה