שאלה:

2LIRONOS7

New member
הכל סטיגמות, ענר

אמנם אנחנו חיים בחברה קלוקלת אבל אנחנו לפחות מגוונים
וכמובן שגם לסטיגמות יש ביסוס, ככה שיכול להיות שברובו זה נכון. צריך להכיר את האדם כדיי לשפוט.

McBlack

New member
די לכתוב מילים שאני רוצה לעשות להן

בבילוניזציה
קלוקלת?

בבילון לעזרת מאיה

קלוקל (ת') פגום, לקוי, בעל מום, פסול, מקולקל, רע, גרוע, ירוד, דפוק, הרוס, מושחת, דפקטיבי ואמרתי לך שיש לי בשבילך קראק.

McBlack

New member
מחר... מפגשפורומטאליקה?

מיני מפגש פאוור? עידנם כתב בפורומטאליקה שגם אתה בא... לא? o_O

Danihell1

New member
תשובה:

מתביישים לשמוע? אני לא מתביישת בשומדבר שאני שומעת. ואני לא שומעת רק מטאל. (מאיפה ההנחה הטיפשית הזאת שמי שמתחיל לשמוע מטאל, זה כל מה שהוא שומע?) אני שומעת מטאל, פאנק, רוק, גראנג', פולק, מוזיקה ישראלית (ואפילו "לקחו לי את החופש" אם בא לי) וגם אם אני שומעת לפעמים וויטוס, או כל להקת מיינסטרים אחרת.. ממש לא איכפת לי מה את או כל "מטאליסט" אחר יחשוב על זה.

אם יש משהו שאני מתבייש בו

זה באהבתי לדיסק האחרון של פריס.. אבל זה פשוט מגניב! יש לו פאנק כשזה מגניב אותי.. תמיד אני שם אותו ברקע כשאני שוטף תריצפה של החדר שלי.. וכפי שהבנתם זה לא ממש טרו מטאל..

MetalSinagouge

New member
טוב כמו שכולם אמרו פה...

אין לי שום שיר. אני אוהב ףאנק, ג'אז, אבל הכי הרבה מטאל ככה שהאחוז הכי גדול בפלייליסט שייך לו. יצא ככה שאני אוהב סגנונות שהם כן נחשבים לטרו כי הם סגנונות שפיתחו מה שיש כיום :) 616

system of a down, יש מצבים שנמאס לי

לכל התחכומים שיש בפאוור ומטאל טוב כמו שאני אוהב, דיכאון, או סתם עצבים אז אני שם אותם, הכי טוב כדי לדפוק עצבים, אני שומע אותם רק כשאני עצבני.. אין האמת עוד להקות

למעלה