שאלה:

Nightborn

New member
שאלה:

יש לכם שיר(ים) בפלייליסט שאתם "מתביישים" לשמוע כי "זה לא tr00 מטאל", "זה נשמע מצחיק" או כל סיבה אחרת? Crawling- Linkin Park- אני לא כ"כ אוהבת את השיר כמו שיש לו משמעות רגשית בשבילי. שיר הנושא של מישהו קרוב אלי.

McBlack

New member
אהמ... true?

לא מתביישת לשמוע כלום
אפילו לא את השיר "קשה לי לוותר עליה, למרות שהיא ילדה רעה...", שיר המזרחית הכי שולט שקיים!!! חבל שהוא היחיד
אבל הוא לייק כה מבדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111...!!!!11

A Hilit

New member
חחחחחחחח

עוד שאלה: ראיתי עכשיו אלבום של נייטוויש שכתוב אחרי וואנס: Tales From The Elvenpath זה אלבום חדש או משו? כי כתוב גם 2004

A Hilit

New member
נ.ב

שמתי לב שהשירים שם הם שירים מוכרים, וכתוב משו עם בסט אוף.. זה אלבום של כל השירים הכי טובים שלהם או משו?

A Hilit

New member
שאלה שלישית..

fear factory נחשבים לפאוור מטאל? הם טובים? וכמה שנים הם? |נודניק| השיר הזה פשוט תקוע לי בראש מאז שראיתי את המסור
bite the hand that bleeds...

2LIRONOS7

New member
Fear Factory הם לא פאוור

והם טובים... אם אתה אוהב Industrial metal... יש להם גם כמה שירי Death metal אבל לא הייתי מחשיב את זה... אני כעיקרון ממליץ על האלבומים "Soul Of A New Machine" ו-"Obsolete". HAVE FUN

2LIRONOS7

New member
אופס...

אני מתנצל על הטעות... כנראה שאני כבר לא יודע לזהות... אני זקן מדיי בשביל זה!

Kfiriboy

New member
לא...לי אין ../images/Emo9.gif

יש לי אמנם שירי חזנות ותפילות שאנשים שולחים לי

fadedX

New member
וואלה שאלה טובה דווקא :]

יש לי הרבה כאלו שירים שהם לא נחשבים לטרו.אבל כאילו רק אנשים מפגרים אומרים "וואי אני קשוח,אני שומע טרו מטאל". אני אישית שומע כל מה שאני אוהב ואני לא מתבייש משום אמפי 3 שקיים אצלי על המחשב.כן...אפילו אם יש לי שיר אחד של עברי לידר.^_^

Nightborn

New member
עברי לידר חביב ביותר.

נכון, הקטע של "זה לא tr00e" זה טפשי, אבל אני די בטוחה שיש להקות/אמנים שאנחנו נרתעים מלשמוע לא בגלל שהטראק גרוע, אלא כי התדמית מפריעה לנו. חוטאת בזה לפעמים. אולי בגלל טראומה קטנה שלי. כשהזכרתי את לינקין פארק הנ"ל באוזני מישהו שעשיתי אודישן ללהקה שלו, זה הצחיק אותו. אז אני משתדלת לא לשתף בפלייליסטים שלי באופן כללי.

2LIRONOS7

New member
הקטע עם הטרו מטאל קשור לתרבות

המטאליסטים בארה"ב, כעיקרון. שם מי ששומע או מזכיר את לינקין פארק (לא טרו) ביחד עם דימו בורגיר (טרו) נחשב לבוגד אפיקורסי.

genz

New member
אבל היא כן קצת צודקת...

לכל להקה יש איזשהו אוויר סביבה, ואותו אוויר גם הולך בחלקו למעריצים, אז אדם יכול לחשוב בקלות שאתה שוחט חתולים כי אתה שומע אימורטל או שאתה סתם ילד קטן שלא מבין כלום כי אתה שומע גרין דיי או שאתה יודע לנגן בשיא המהירות כי אתה שומע סימפוניכס או להפך כי אתה שומע לינקין פארק, וזה נכון במידה מסוימת. חפירה קטנה

למעלה