שאלה מישהו יודע במקרה איך קוראים לשיר של פאולה עבדול שאלייז'ה ווד משחק בו ? תודה !
מ מיה ווד New member 16/10/05 #1 שאלה מישהו יודע במקרה איך קוראים לשיר של פאולה עבדול שאלייז'ה ווד משחק בו ? תודה !
O orly LOVE efrat New member 16/10/05 #2 אלייז'ה ווד?!../images/Emo12.gif אולי קיאנו ריבס..? ואם הכוונה אליו אז קוראים לשיר 'rush rush'
S shalehet New member 17/10/05 #3 נצל"ש לא ממש קשור לIDOL.../images/Emo24.gif פשוט התלהבות קלה מהאתר הזה... קישור לקטע מלפני איזה שנתיים שאני שרה איפשהו עם דניאל סלומון.. תהנו (לא מהזיופים)
נצל"ש לא ממש קשור לIDOL.../images/Emo24.gif פשוט התלהבות קלה מהאתר הזה... קישור לקטע מלפני איזה שנתיים שאני שרה איפשהו עם דניאל סלומון.. תהנו (לא מהזיופים)
S shalehet New member 17/10/05 #4 חנה זה במיוחד בשבילך. כנסי להודעה למעלה... כולם יכולים להכנס.. אבל פעם ביקשת לשמוע אותי שרה נראה לי, אז סוףסוף מצאתי את זה..
חנה זה במיוחד בשבילך. כנסי להודעה למעלה... כולם יכולים להכנס.. אבל פעם ביקשת לשמוע אותי שרה נראה לי, אז סוףסוף מצאתי את זה..
F Fairywitch New member 17/10/05 #5 ../images/Emo51.gif אני אכנס../images/Emo9.gif לי אין הקלטה כזאת שלי כשאני שרה... הייתי משמיעה לכולכם בכייף היי, הייתי פעם בלהקה הייצוגית של חיפה או לא?
../images/Emo51.gif אני אכנס../images/Emo9.gif לי אין הקלטה כזאת שלי כשאני שרה... הייתי משמיעה לכולכם בכייף היי, הייתי פעם בלהקה הייצוגית של חיפה או לא?