שאלה

שאלה

קצב ההחלמה של סליי מצויין וכנראה הוא יוחתם מחר. אומנם, ישנה השמועה כי אם פולדינג לא יוחתם בסקרמנטו, אז הוא יחזור להפועל בתור זר חמישי ולרוטציה נוספת בין הזרים כדי לחלק את העומס ומחשש של פציעות בעונה ארוכה. מה דעתכם חמישה זרים, כן אן לא?

AmiTutiT14

New member
חס וחלילה!

אני אוהבת את פולדינג, מאד אוהבת, אבל אני מעדיפה שאו שהוא יחזור כזר רביעי או בכלל לא. אחד הדברים שחששתי מהם כשגאידמק הגיע זה שהמועדון יתחיל להסתנוור מהכסף וישכח את העקרונות החמים של עצמו. חששתי שהמועדון שלנו יהפוך למכבי 2. לכן אני ממש לא בעד שיגיע כזר חמישי, אני לא רוצה לראות חמישיה של זרים. למכבי לפחות יש את בורשטיין בחמישיה, אז זה יהיה מגעיל מאד שאחרי כל השנאה כלפיהם נעשה משהו יותר גרוע, ונפתח משחק בלי ישראלי אחד על הפארקט. לא מתאים לי. מה שכן, אם הוא פולדינג לא יוחתם בסאקרמנטו, אני בעד להחתים אותו פה במקום סליי. אם המועדון ינקוט בצעד המחליא הזה, של החתמת זר חמישי, אני מאד מאד מאד אתאכזב.

הם לא ישחקו יחד

נראה לי שפספסת משהו...בכל משחק זר אחד לא יתלבש...בדיוק כמו במכבי. כלומר לא יהיו חמישיה זרים יחד על המגרש.אבל בכל זאת...זה בעייתי לדעתי לגבי המרקם, תמיד זר אחד יהיה ממורמר כי לא ישחק. וראינו איך קומטוס במכבי, שהוא שחקן מצויין(שנה לפני זה מלך הסלים של יוון), לא הצליח להתעלות בגלל שלא שיחק את כל המשחקים.

AmiTutiT14

New member
נכון, לא חשבתי על זה../images/Emo122.gif

עדיין, לא בעד. לא רוצה מלא זרים, זה עדיין מכבי בעיניי. ועכשיו אפילו מתווסף עוד חיסרון- המירמור של השחקנים והעצירה של הקרירה. יותר מהכל יכאב לי לראות את פולדינג יושב על הספסל, הוא שחקן ברמת NBA, הוא צעיר, הוא ממש לא צריך לעצור את עצמו על הספסל של הפועל.

Jordan232

New member
פולדינג כניראה לא יבוא

דני קליין יתראיין לרדיו ירושלים ואמר שבהפועל חשבו על זה והחליטו לא להביא אותו. וחוץ מיזה ניראה לי שזה היה טוב מאוד אם היו מחתימים אותו...

Jordan232

New member
נכון, אבל...

בשבילו ללכת לאנ בי איי זה עדיף מאשר להיות בהפועל, אבל בשביל הפועל זה יהיה מצוין אם שחקן ברמת אנ בי איי יבוא, לא?

AmiTutiT14

New member
ברור. אבל למרות שהוא מבוגר ויודע

להחליט מה טוב לו, עדיין יכול להיווצר מצב שהוא רואה שהעתיד בNBA עדיין לא ידוע, ולעומת זאת הפועל נותנת הצעה מאד טובה אבל דורשת החלטה תוך שבוע, יש מצב שהוא יבוא להפועל וידפוק את עצמו לתווך הארוך. בגלל שהוא שחקן מאד טוב, אני לא רוצה שהוא יעשה את השטות הזאת למרות שלהפועל זה יהיה טוב. אחרי הכל, בשבילי זה בידור, ובשבילו זו קריירה.

Jordan232

New member
פולדינג

דווקא שנה שעברה הייתה לו תקופה לא ממש טובה בהפועל, שהוא היה קצת חסר ביטחון. מעניין אם הוא כבר היתגבר על זה...

AmiTutiT14

New member
לדעתי הוא היה מאד טוב.

נכון, קצת חסר ביטחון, אבל אני בטוחה שהוא כבר התגבר על חוסר הביטחון אחרי שהוא הגיע למעמד של עוד שניה לחתום בסאקרמנטו.

עמית תהני באילת ../images/Emo24.gif

ואני מסכים איתך שצריך שיהיו 4 זרים וזהו. ואני לא רוצה להיות קטנוני.. אבל רשמת בהודעה שלך תווך במקום טווח

AmiTutiT14

New member
תודה רבה!:)

וגם תודה על התיקון.. זאת מילה שאני תמיד מתבלבלת בה

janik6

New member
גם לראשל"צ יש 5 זרים...אז מה?

5 זרים זה מצויין לקבוצה שמשקרת בגביע אירופה!

janik6

New member
חחח והיא בכלל לא בגביע אירופה

כנראה שהיא תגיע בעונה הבאה....ככה שזרים יש בכל קבוצה במיוחד בליגות הבכירות באירופה

למעלה