שאלה

שחםםם

New member
שאלה

אני מנהלת ויכוח סוער במשפחה- האם יהודה פוליקר הומו או סטרייט?

קרן ב1

New member
ואם את מתקשה למצוא אותה אז

אני אחסוך לך את החיפוש... "הפורום לא דן בחייו האישיים של יהודה. הודעות כאלו יימחקו, תודה"!

ira87

New member
סליחה: אבל מה זה משנה

אנחנו באמת לא דנים בחייו האישיים כמו שקרן ציינה אלא ביצירתו המוזיקלית של יהודה פוליקר ולאף אחד מאיתנו זה לא חשוב. גמר חתימה טובה אירה.

Zingwalla 29

New member
לדעתי זה ממש לא במקום

יהודה הוא יוצר ואמן מדהים מוכשר מתוק אלילי וחייו הפרטיים הם שלו בלבד וגם ממש לא נראה לי חשוב מי ומה הוא אוהב, העיקר שתהיה לו אהבה ויהיה מאושר! אני מבינה את סקרנותך לגבי אמן שאת אוהבת הרצון לדעת עליו יותר אבל צריך לכבד את פרטיותו, זה שמישהו מתפרסם זה לא נותן לגיטימציה להכנס לו לנשמה ולדעת כל פרט עליו, מה גם שנראה לי שאם יהודה היה יכול הוא היה מוותר על הפרסום ומוציא רק את המוסיקה ומופיע, "עולם הזוהר" לא מושך אותו לדעתי אצל אמן אמיתי כמו יהודה פוליקר ( הנשמה ) היצירה היא הפוקוס בניגוד מוחלט ל"אמני" הMTV וכוכב נולד שמעניין אותם להיות מעניינים והיצירה היא מישנית וזניחה!

ענתי44

New member
נו הלוואי על כל בית ישראל

הדאגות המשפחתיות שיש לך ולמשפחתך. לא של מי התור היום לזרוק זבל לא הריב מי יוריד את הכלב, ולא מי לקח למי את החולצה הירוקה.... לא את מי אמאבא אוהבים יותר???????????? גם לא מצוקה בעינייני פרנסה, ויכוח פוליטי אולי? התנתקות בעד או נגד????????? באמת מכל הצרות שבעולם כל מה שמעניין אתכם אם מי יודה היה נכנס למיטה עם אמא או עם אבא??????.. חלאסססססססס די כבר עם השאלות הנבובות האלה ואה.... שיהיה לך גמר חתימה טובה בלי קשר עם מי את הולכת לישון

ספי סול

New member
מעניין אם יהודה שלנו צם...או שמענין

עוד יותר אם הוא הלך לבית כנסת או מעניין אותי אם הוא מניח תפילין בבוקר ועוד יותר מעניין מה הוא אכל בבוקר, ואיך הוא אוהב את הקפה שלו....... נו חאאאללללססססס עם השאלות האלה, מה שמעניין את כולנו זה מתי אמור לצאת כבר הדיסק!!! כל דבר אחר בחייו האישיים לא מעניינים אותנו!!!

ענתי44

New member
חתימה טובה ספי../images/Emo24.gif

אני מרגישה בספרה גבוהה עכשיו מהצום כך שאני לא מתכוונת להתרגז מהשאלות המעצבנות הללו... ונכון הכי חשוב מתי יצא הדיסק ומתי תהיה ההופעה הבאה.... אולי רק איך יודה שותה את הקפה למקרה שפעןם יגיע אלינו לביקור בפורום
.

ספי סול

New member
כפרה ענתי...נזמין אותו לקפולסקי שיש

שישתה את הקפה בסטייל... ואפילו עם עוגה או כל דבר אחר שירצה... איך עבר הצום??? וחתימה טובה גם לך ולכל משפחתך...ולכל אוהבי פוליקר שלנו...

קרן ב1

New member
יהודה לא צריך ללכת לקפולסקי

הבישולים שלו מכניסים את השפים שלהם לכיס הקטן... אחח, הייתי מתה לקפוץ אליו לצהריים. נו, זה בחיים לא יקרה, אבל מותר לחלום נכון???

Zingwalla 29

New member
הלוואי ויבוא לבקר אותנו בפורום

יש לי מיליון שאלות לשאול אותו ( חוץ מיהודה התנשא לי? ) על כשרונו המדהים והמוסיקה האלילית שלו ולמה אי אפשר לשכפל אותו שיהיה לכולנו פוליקר אחד בבית?

ענתי44

New member
גם ה../images/Emo96.gif וגם ה../images/Emo174.gif עליי

רק שיבוא! אם כי נראה לי שאני מרוב התרגשות לא אצליח לדבר ( מצב א' נורמאלי אצלי) הצום עבר בקלות. לא הייתי צמאה ולא רעבה, לא עייפה ולא משועממת ( היה לי ספר מרתק מסידרת הנזיר שמכר את הפרארי שלו) גם הטיפול באמא לא הקשה עליי רק חוסר הידיעה מה קורה בעולם בכלל האם פרץ השלום העולמי, האם שוב, חלילה וחס,שוב מגה פיגוע... והאמת הכי הטריד אותי המשחק של נבחרת צרפת

ספי סול

New member
אני שמח שהצום עבר בשלום...

ונחמד שיהודה שף מוכשר והבישולים שלו מדהימים, אבל אנחנו מזמינים אותו להתפנק במסעדה, איפה שבא לו...הבחירה שלו רק שיסכים לפגוש אותנו...

ענתי44

New member
../images/Emo24.gif

מאחר ושערי מרום פתוחים לאחר סילסולי השופר אז מי יודע אולי....

נראה לך ענתי

מקסימום אשב עם רינה וקרן וכל שאר חברי הפורום שיחליטו להגיע להופעה על איזה המבורגר

ענתי44

New member
אחרי הופעה של יודה?

גם אם ישימו לך רגל כרושה בפיתה לא תרגישי תהיי בהיי

ira87

New member
תהנו בהופעה ותחזרו לספר

חוויות. תהנו (כפליים: גם בשבילי).

למעלה