שאלה...

שאלה...

האם קיימת תרופת סבתא שמסוגלת להעביר/לשפר משמעותית כאבי ראש חזקים, חום, ובכלליות חולשה בגוף? אני מרגישה מאוד חלשה עם חום וכאבי ראש, היום זה ערב יום כיפור ותכננתי ללכת לסיבובים בעיר עם חברות שחלי, אני צמה, ככה שאם אני גם איהיה חולה וחלשה וגם לא אשתה ואוכל נראה לי אתמוטט

טוטס

New member
ראשית, די ענית לעצמך

כאשר לא חשים בטוב וגם צמים הדבר הנכון לעשות זה לנוח ולא ללכת להסתובב!!! את יכולה להזמין את חברותייך אליך - לטעמי רק תעשי לעצמך נזק במידה ותעמיסי עוד על הגוף על ידי הליכה ממושכת. כדאי שתהיי במצב מנוחה כמה שניתן (שכיבה/ישיבה) ולל מאמץ. גם אם תצליחי להעביר את הסמטומים עד לתחילת הצום הגוף עדיין יהיה חלש, הוא לא מחלים לחלוטין תוך כמה שעות, ואימוץ יתר שלו יוביל לכך שכל הסמפטומים יחזרו שוב מאוד מהר...תוך כמה שעות לוודאי ולצד הצום זה רק יריגיש לך הרבה יותר חמור ממה שזה כרגע. דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה לשתות הרבה מאוד מים, כמה שתצליחי לפני תחילת הצום (כמובן לשתות לאט לאט אבל לשתות רק מים כל הזמן ולא שום משקה אחר, וכמה שיותר יותר טוב). דבר שני, להורדת חום, כמו לכאב ראש, להניח פרוסות תפוחי אדמה על המצח ולקשור במטפחת (את יכולה לעשות את זה גם במהלך הצום במידה ותחושי בכאב). בנוסף, ניתן לעסות את הגוף עם חומץ תפוחים, ואח"כ ללבוש בגד חם ולהכנס למיטה חמה כדי להזיע, ואפשר גם להניח קוביות קרח על המצח ועל כפות הרגליים כדי לקרר את הגוף. מקווה שתרגישי יותר טוב!! גמר חתימה טובה!!

למעלה