שאלה...

ronchikit

New member
שאלה...

שלום רציתי לדעת אם הרולרס האלה נחשבים לטובים, עבור מחליק מתחיל ביותר. הם נמכרים באנרג'ים "רולר בליידס אבק 5 מבית Energym מהדגמים החדשים של 2006 מגף רך, קל ובעל נוחות חסרת פשרות- בעל מבנה אנטומי אשר מתאים עצמו לצורת כף הרגל.דגם זה כולל סגירת שרוך מקצועית ובנוסף סגירת quick lock לסגירה מהירה ונעילה הרמטית של המגף. עיצוב הסקט חדשני ומרהיב והוא מתכוונן ל-3 מידות, דבר המאפשר לנעל לגדול עם הילד. כולל מעצור איכותי ברגל ימין לעצירה בטיחותית" אשמח לשמוע את דעתכם תודה

Explize

New member
לא!

1. הוא רך(לא בריא לרגל) 2. שרוך מקצועי?!?! יש דבר כזה??? 3.הוא מתכוונן...לא קונים רולר מתכוונן אלא אם הוא מיועד לילד בן 6-10. 4. כולם מכילים מעצור בטיחות איכותי(זה חתיכת גומי!!! מה איכות!?) קיצר לכי על חברות מוכרות ולא חברות מדבקה. סלומון K2 רולרבלייד, רוסס בונט, ויש עוד אבל איןו בארץ פשוט....

נתן.ל

New member
../images/Emo45.gif אני תומך

רק כי נודע לי שהילד בן 30(ויהיה לו חום גבוה עם רולר שכזה
)

נתן.ל

New member
אני לא חושב שצריך להיות החלטי כל כך

כמו חברי כאן מעלי. מדברייך אני מבין שהרולר מיועד לילד. אם כך רק תוודא שהרולר יושב יפה על הרגל ושלילד נוח איתו. אם זה כך אז אני לא רואה שום בעיה עם הדגם הזה. לכשהילד יגדל הוא בטח ירצה רולר מקצועי יותר, בנתיים שיהנה בכייף

ronchikit

New member
אז זהו שהילד בן 30...

בעלי היקר החליט שבא לו על רולרס, וביקש ממני לבדוק בשבילו השאלה אם הדברים שאמרת תופסים גם לגביו, בוא נגיד שהוא לא מתכוון בכלל להתחיל ליסוע בכבישים וכאלה, מקסימום אנחנו ניסע לספורטק ונעשה שם סיבובים ברחבה של הגלגיליות עם כל הילדות בנות ה-5, או שניסע פה בשכונה שלנו (יש לנו מסלול אספלט במיוחד לזה שמקיף את השכונה) השאלה אם החלקה מסוג זה, גם מצריכה קניה של רולרס יקרים, ו"מקצועיים"

נתן.ל

New member
לא רק ילדות בנות 5

נמצאות בספורטק.כולנו כאן בפורום מגיעים לשם לפחות פעם פעמיים בשבוע. במקרה שלא מדובר כל כך בילד, אני מציע קודם כל לקרוא את הקישור שלמטה על עיצות לרוכש רולר. כמו כן יש לוותר על הדגמים המתכווננים, הם יופי לילדים אבל לא משהו למבוגרים. יש לקנות רולר טוב ואמין ולא צעצוע. יש לקנות רולר במידה שלך שמתאים לך ושאתה מרגיש איתו בנוח.
אין להתפתות לעסקאות בשטח, יש לרכוש רולר של חברה טובה ומוכרת(לא ספין
). רולר זול יהרוס את החוויה - חבל.

ronchikit

New member
אני מניחה שאתם לא מחליקים

בתוך העיגול הזה של הגלגליות, אח אח פעם הבית השני שלי היה שם... בכל אופן בעלי חסר נסיון לחלוטין, אין מצב שיחליק מחוץ למשטח המגודר בהתחלה

הנחה שגויה מאד

בכל ערב יש מי מאיתנו שמחליקים שם , ובימים מסויימים אף המונים מאיתנו... אנחנו אמנם מחליקים ברחובות אבל זה לא סותר את זה שמתאמנים רבות גם ברחבה... תמיד תוכלי למצוא שם משהו ותמיד ישמחו לעזור....ככה הם אנשי הרולר...יעשו הכל כדי לעזור ולקבל... ברוכה הבאה לחבורת המופלאים....

למעלה