שאלה..

תמירוש19

New member
שאלה..

מישהו יכול לתת לי הסבר על נוהל נדב''ר כשיש מעוקב/עצור בניידת..?! תודה

השומר

New member
בעיקרון

עם מה שמדברים עליו יכול לפגוע אז צריך לשמור על מידור... אבל אנחנו אצלנו תמיד שומרים על מידור כשיש אצלנו מישהו מעוכב או עצור אפילו אם זה לא קשור אליו בכלל ולנושא שעליו הוא מעוכב או עצור

car is

New member
לא למה מוגזם

שמעבירים עצור לפעמים אומרים תעבור לגל 7 נגיד ותאזין לעצמך כדי שהוא לא יאזין...

השומר

New member
אצלנו אנחנו לא מגזימים בכיבוי הצג

אנחנו פשוט מחלישים את הקשר בצורה דרסטית ככה שאפילו שאר האנשים בניידת לא שומעם ובקושי אותו אחד שהקשר איתו או שאנחנו משתמשים באוזניות של ווקמן אלו שנכנסות לאוזן ופשוט מחברים את זה למקום במעד על מנת שנוכל לשמוע את זה והשאר לא...

19יוסי

New member
חבר'ה אולי תתנו תשובה סופית??

כי זה שאלה שגם רציתי לשאול

השומר

New member
בעיקרון צריך מידור כמו שאמרתי

צריך מידור שהוא לא ידע כל מיני דברים שיכולים לשבש את הליכי החקירה לא צריך להגזים כמו שחלק פה עושים אבל צריך להיות ממודרים וככה שאם יש עלייך נישא אז להשתמש רק בו ולא במכשיר שנמצא ברכב ואז פשוט להאזין בשיא החולשה שאפשר ואם אין אפשרות אז פשוט לדווח שלא לשדר כי אתה לא ממודר

19יוסי

New member
ואם במכשירים עסקינן

1.מה אומר כל כפתור במכשיר קשר הנייח(זה שברכב) אני יודע שיש כפתור של התחנה לידו כפתור של המשל"ט מתחת יש כפתור בחירת תדרים ויש עוד כפתור של אור במכשיר,השאלה שלי מהם שאר הכפתורים???? 2.איך אני משנה את התצוגה של הקשר ברכב ממצב של רקע צהוב(לא זוכר את הצבע) וכתוביות בשחור למצב של רקע שחור וכתוביות בצהוב??

יש הרבה כפתורים

יש גם כפתור "סקנר" שמאפשר לך לשמוע 2 תחנות בו-זמנית (מי שמדבר, התדר עובר אוטומטית). מתאים ליחידות מרחביות. חלד מהכפתורים גם לא כדאי שנפרסם פה.

Super Go

New member
נוהל נדב"ר... בגדול...

נוהל נדב"ר עם עצור בניידת זה לא משהו כתוב... אבל בד"כ כאשר יש עצור בניידת או ליד השוטר, דואגים שהוא לא ישמע שום דבר שקשור אליו, הכוונה שלא ידע על הדברים שמקשרים אותו לזירת העבירה, כדי שהוא לא יוכל להמציא כל מיני דברים בקשר אליהם ולצאת נקי מהחקירה. לכן אם מדברים בקשר אליו בין הניידות אז עוברים לגל אחר, והשוטר שצמוד אל העצור או בניידת שהעצור נמצא, בד"כ נשארים על הגל הראשון, וכל העבודת רקע מתנהלת בגלים אחרים.

למעלה