שאלה

AMIT23y

New member
שאלה

אם לדוגמא הורדתי סאמפל כל שהוא שמתאים לקיובייס ואני רוצה להכניס אותו לסינטי של הקיובייס, איך אני עושה זאת ? או בכלל איך אני מכניס אותו ל KEY-EDITOR ? תודה .

HeavenlyB

New member
אתה לא

קיובייס הוא לא סאמפלר. אתה צריך סאמפלר כדי לנגן סימפול.

AMIT23y

New member
לא הבנת אותי כנראה..

ישנם קולות שאני יכול להוריד מהאינטרנט במיוחד בשביל הקיובייס, לדוגמא מהאתר שלהם , עכשיו, לאחר שאני מוריד אותם אני אמור להכניס אותם לתוכנה איכשהו בכדי לנגן. הרי לא סתם ישנם דגימות קול לקיובייס הם אמורים להכנס איךשהוא.

AMIT23y

New member
שאלה נוספת

כאשר אני רוצה לשנות פרמטרים בערוץ בזמן אמת (אוטומציה) אני מצליח לשנות רק את הווליום , וכשאני עושה שינויים בסינטי של ערוץ מסויים הוא משום מה לא קורא אותם כשאני שם אותו על READ . שאלה נוספת: יש מקלדות שאפשר לשנות איתם פרמטרים בסינטי של התוכנה ? וכשמדובר באורגן רגיל עם חיבור מיידי שמשמש בתור מקלדת שליטה , אני יכול גם להעביר צלילים מהאורגן עצמו לתוכנה ? אני מתכוון לא רק לשלוט בה אלא להשתמש בו כמעין סינטיסייזר? למה בעצם עדיף מקלדת שליטה ולא אורגן טוב עם חיבור מיידי ??? תודה על כל התשובות !

HeavenlyB

New member
אין עדיפות לגבי מקלדות

אם לאורגן שלך יש את כל השלטים שאתה צריך, אין שום סיבה שמקלדת שליטה תהיה עדיפה. קרא בקובץ ה-PDF שבא עם קיובייס לגבי MIDI DEVICE כדי להבין איך להגדיר שלט מידי שישלוט על פרמטרים שונים. פלאגים שהם DirectX יש להם מעט מאוד אפרויות לאוטומציה. לכלים שהם VST יש יותר. יכול להיות שאותו פרמטר שבחרת אינו נשלט בצורה שאתה מנסה להקליט, אלא ע"י הקלטת פקודות מידי.

HeavenlyB

New member
אז כנראה אתה לא מסביר נכון

אני מבין מהמילה "קולות" שאלה קבצי אודיו. וקבצי אודיו, כמו שאמרתי, אי אפשר לנגן עם Piano Roll של קיובייס, אלא רק עם סאמפלר. אם אתה מתכוון לכלי VST, ישנם כמה אפרויות התקנה, לכל כלי יש את האפשרות שלו. בין אם זה להריץ תוכנת התקנה שבאה עם ה-VST, או להעתיק קבצי DLL לתוך ספריית ה-VST PLUGINS

למעלה